Irina Rimes are un nou iubit. Prima imagine cu cel care o face să zâmbească din nou

Publicat pe

Soarele a răsărit pe strada antrenoarei de la Vocea României. Irina Rimes are un nou iubit și este foarte fericită. Artista a postat prima imagine cu cel care o face din nou să zâmbească.

La 22 de ani, Irina Rimes s-a căsătorit, însă nu peste mult timp a decis că divorțeze. Artista are acum un nou iubit și este foarte fericită. Sărbătorile de iarnă nu au prins-o singură pe antrenoarea de la Vocea României.

Irina Rimes a postat pe una dintre rețelele de socializare prima imagine cu noul iubit. Cântăreața a preferat să-i acopere fața bărbatului din viața ei.

Irina Rimes a scris piesa pentru un fost iubit

La 27 de ani, Irina Rimes a trecut printr-un divorţ şi mai multe despărţiri. Toate acestea au lăsat amprente asupra cântăreţei.

Artista a recunoscut că piesa Nu știi tu să fii bărbat nu este o ficțiune, ci a fost inspirată din experiența proprie. 

„E o piesă veche, scrisă pentru cineva la un moment dat. Atunci nu am putut lansa piesa pentru că l-aș fi făcut pe acest domn, bărbat, băiat, să sufere. Așa că am așteptat până s-a consumat faptul și am hotărât după mult timp ca nu mai contează și pot să scot piesa asta. Da, acel bărbat știe că despre el este vorba în melodie', a spus Irina Rimes.

Citește și: Irina Rimes, primele declarații după ce a cântat la un eveniment cu Adrian Minune

FOTO: Facebook

Irina Rimes are un nou iubit. Prima imagine cu cel care o face să zâmbească din nouIrina Rimes are un nou iubit. Prima imagine cu cel care o face să zâmbească din nou
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter