Gina Chirilă este însărcinată. Bogdan Vlădău, tată pentru prima dată | EXCLUSIV

Publicat pe

După șase ani de relație și doi ani de căsătorie, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au îndeplinit un vis uriaș: vor deveni părinți. Este cu siguranță cel mai frumos cadou de Crăciun pentru cuplul care își dorea copii de multă vreme. Gina Chirilă este însărcinată cu primul copil. Bogdan Vlădău va deveni tată, iar bucuria este imensă pentru cei doi.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău formează unul dintre cele mai stabile și frumoase cupluri din showbizul noastru, chiar dacă de-a lungul timpului au mai circulat informații despre unele probleme. Un lucru e cert: de acum încolo povestea lor de dragoste va trece la un alt nivel.

Surse din anturajul celor doi ne-au declarat că Gina Chirilă este însărcinată, făcându-l pe Bogdan Vlădău cel mai fericit bărbat din lume.

Gina Chirilă este însărcinată pentru prima dată. Bogdan Vlădău își dorea mult să fie tată

Gina, cu 15 ani mai mică decât celebrul ei soț, își dorea copii de multă vreme. Cei doi sunt împreună de șase ani, s-au căsătorit civil în urmă cu doi ani, iar ceremonia religioasă a avut loc în toamna lui 2018.

'Îmi doresc să învăţ lucruri în fiecare zi, să mă dezvolt, cred că tot timpul se poate mai bine şi trebuie să înveţi în fiecare zi, să ştii că poţi mai mult. Îmi doresc să fiu fericită alături de el, cine ştie, poate facem copii. Îmi doresc să fiu şi mămică', declara Gina pentru VIVA! în urmă cu un an.

În cadrul aceluiași interviu, Bogdan Vlădău și-a completat iubita: 'Chiar doream să văd dacă spui că îţi doreşti să fii şi mămică! Eu îmi doresc să fii şi mămică.'

Bravo, ai stil! Celebrities poate fi urmărit la Kanal D, de miercuri până sâmbătă, începând cu orele 22:00.

Citește și: Bogdan Vlădău s-a căsătorit civil cu Gina Chirilă

Foto: Instagram

Gina Chirilă este însărcinată. Bogdan Vlădău, tată pentru prima dată | EXCLUSIVGina Chirilă este însărcinată. Bogdan Vlădău, tată pentru prima dată | EXCLUSIV
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter