Meghan Markle și Prințul Harry au petrecut Crăciunul în Canada! Dovada că gestul lor a supărat-o pe Regina Elisabeta a II-a

Publicat pe de Meghan Markle, Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry au ales să petreacă Sărbătorile în Canada, iar acest lucru nu a fost deloc pe placul suveranei. Diplomată cum e, Regina Elisabeta a II-a le-a transmis Ducilor de Sussex un mesaj discret, însă gestul nu a rămas neobservat!

Meghan Markle și Prințul Harry au avut un an pe cât de frumos, pe atât de greu… Ducesa de Sussex a devenit mamă pentru prima oară, însă bucuria celor doi proaspeți părinți a fost umbrită de presa tabloidă, care a târât numele lui Meghan prin noroi, în cele din urmă Prințul Harry văzându-se obligat să dea două publicații în judecată, pentru a pune capăt situației.

Drept urmare, nu este de mirare că Meghan Markle și Prințul Harry au luat decizia de a-și petrece Crăciunul în Canada, alături de micuțul Archie și de Doria Ragland, mama ducesei. Acest lucru cu siguranță a deranjat-o pe Regina Elisabeta a II-a, chiar dacă nu a verbalizat, pentru că suverana Marii Britanii este obișnuită să aibă toată familia alături de Crăciun, pe domeniul de la Sandringham.

Poza cu Meghan Markle și Prințul Harry a dispărut!

În fiecare an, Regina Elisabeta a II-a li se adresează britanicilor prin intermediul tradiționalului discurs de Crăciun și nici anul acesta n-a făcut excepție. Totuși, ceva a fost diferit, iar fanii familiei regale au remarcat imediat detaliul și au concluzionat că Regina este supărată pe nepotul ei și pe soția sa.

În momentul în care Palatul Kensington a dat publicității fotografia reginei de dinaintea discursului anual, toată lumea a putut observa că de pe masa suveranei, unde tronează de obicei pozele membrilor familiei, lipsea fotografia cu Meghan Markle și Prințul Harry, iar atunci a început furtuna în social media! Fanii s-au întrebat cum de lipsea tocmai fotografia nepotului preferat al reginei, iar speculațiile au început să curgă…

În fotografiile înrămate puteau fi observați Prințul Charles și soția sa, Camilla, soțul suveranei, Prințul Philip, nepotul ei Prințul William și familia lui, și o fotografie alb-negru a tatălui reginei, Regele George al IV-lea. Deși poza cu fratele său William, Kate Middleton și copiii se afla la loc de cinste, Harry nu a avut același noroc, dovadă că Elisabeta a II-a a avut un mesaj de transmis, mesaj pe care l-a înțeles toată lumea.

O sursă de la palat a ținut totuși să menționeze că familia regală nu e supărată, ci doar dezamăgită:

Până la urmă, la 93 de ani și dat fiind că acesta a fost primul Crăciun al lui Archie, nici Majestatea Sa și nici Prințul Philip nu vor fi o veșnicie pe aici, a comentat acesta.

Foto: Hepta, Profimedia, Instagram

Meghan Markle și Prințul Harry au petrecut Crăciunul în Canada! Dovada că gestul lor a supărat-o pe Regina Elisabeta a II-aMeghan Markle și Prințul Harry au petrecut Crăciunul în Canada! Dovada că gestul lor a supărat-o pe Regina Elisabeta a II-a
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter