Gestul Gabrielei Cristea, taxat de specialiști. I-a dat fiicei să mănânce din furculița ei

Publicat pe

Gabriela Cristea s-a filmat făcând un gest pe care, probabil, mulți părinți îl fac, însă nu este tocmai sănătos: ea îi dă fetiței să mănânce cu aceeași furculiță cu care ea mănâncă.

Gestul Gabrielei Cristea, taxat de specialiști. I-a dat fiicei să mănânce din furculița eiGestul Gabrielei Cristea, taxat de specialiști. I-a dat fiicei să mănânce din furculița ei

Citește și: Oana Roman, foc şi pară la botezul fiicei Gabriela Cristea: Stau ca proasta în drum, într-o parcare goală!' / Atenţie, declaraţii dure!

 La ziua de naștere a fetiței cele mici a Gabrielei Cristea, câțiva internauți au sesizat gestul vedetei.. Gabriela i-a dat micuței în gură cu aceeași furculiță cu care în urmă cu doar câteva secunde mâncase chiar ea.

Mai mult, cu alte momente înainte, Cristea a scăpat furculița din mână, însă aceasta nu a căzut pe jos ci aceasta i-a căzut brunetei pe picioare.

Gestul Gabrielei Cristea poate fi catalogat cel puțin discutabil, cu sau fără epidemie de coronavirus. În general, specialiștii în parenting și medicii consideră că e de evitat ca un copil să fie hrănit la masă cu aceleași tacâmuri cu care adultul mănâncă.

Citește și: Cum a apărut Gabriela Cristea la TV, după concediul de maternitate. Ce au observat fanii

Astfel se pot evita transmiterea de virusuri sau bacterii (de exemplu părintele ar putea avea o carie). Cu atât mai mult cu cât, în contextul epidemiei, regulile de igienă ar trebui să fie unele și mai mari. Evident, părinții sunt cei care decid în final, mai ales că fiecare familie are propriul set de reguli și măsuri de siguranță pe care le ia fiecare pentru binele membrilor ei, scrie Wowbiz.ro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit-o, săptămâna trecută, pe mezina familiei, Iris, micuța împlinind un an de viață. Evenimentul s-a petrecut în carantină, însă cei doi au încercat să-i ofere fetiței o petrecere de care să se bucure și să nu simtă lipsa invitaților.

Citește și: Dieta cu care Gabriela Cristea slăbește după ce a născut. Până acum a dat jos 14 kilograme

Evenimentul s-a petrecut cu porțile închise, în vila familiei Clonda de lângă București. Cei doi au filmat însă totul și au urcat imaginile pe Youtube.

Gabi și Tavi mai au împreună o fetiță, Victoria, care va împlini în curând vârsta de 3 ani.

Citește și: Ei sunt concurenţii emisiunii Like a Star! Gabriela Cristea este prezentatoarea emisiunii

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter