Cum a apărut Gabriela Cristea la TV, după concediul de maternitate. Ce au observat fanii

Publicat pe

După câteva luni de absență, Gabriela Cristea a revenit pe micul ecran. Prezentatoarea TV s-a întors la Antena Stars, unde prezintă un nou tip de emisiune. Fanii vedetei s-au bucurat să o vadă pe Gabriela Cristea la TV.

Gabriela Cristea s-a pregătit intens pentru începerea acestui show de la Antena Stars. În prima ediție a emisiunii, prezentatoarea TV a ales să poarte aceeași rochie pe care a avut-o și la botezul fetiței sale, Iris.

Rochia roz pudrat din voal îi vine foarte bine Gabrielei Cristea și i se potrivește de minune. Vedeta a ales să își lase părul desprins și a purtat un machiaj intens.

Soția lui Tavi Clonda a dus dorul platoului de televiziune și aștepta cu mare nerăbdare să revină pe micul ecran. După 6 luni cât a stat acasă cu micuța Iris, dar și cu fetița ei mai mare, Victoria, Gabriela Cristea a revenit pe micul ecran cu forțe proaspete.

Citește și: Ei sunt concurenţii emisiunii Like a Star! Gabriela Cristea este prezentatoarea emisiunii

Gabriela Cristea caută bonă pentru fetițele ei

Au decis și caută bonă! Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt concentrați asupra vieții profesionale și au decis să caute ajutor pentru fiicele lor. Cei doi au nevoie de o persoană în intervalul 07.00 – 15.00, uneori și seara, dar și în weekend.

„Căutăm bonă! A venim momentul ca mami și tati să se întoarcă la serviciu, așa că avem nevoie de ajutor; căutăm o doamnă tânără și în putere, curată și ordonată, dinamică și răbdătoare, căreia să-i placă să se distreze cu copiii noștri.

Programul ar trebui să fie L-V de la 07:00-15:00 și din când în când mai avem nevoie să ne ajute serile și în weekend. Ar trebui să fie cineva din zona Corbeanca sau cât mai aproape. Dacă puteți să ne ajutați așteptăm să ne scrieți în privat. Mulțumim. Tavi Clonda Bella Victoria Margot Thea Iris Selena #victorienii', a scris Gabriela Cristea în mediul online.

FOTO: Facebook

Cum a apărut Gabriela Cristea la TV, după concediul de maternitate. Ce au observat faniiCum a apărut Gabriela Cristea la TV, după concediul de maternitate. Ce au observat fanii
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter