Mirela Vaida, surpriză neașteptată. Soacra vedetei s-a mutat definitiv la ea: "Mi-a invadat casa, viața și intimitatea"

Publicat pe

Mirela Vaida a avut partea zilele acestea de o surpriză de proporții. Soacra vedetei s-a mutat la ea în casă, acolo unde ea locuiește alături de soț și cei trei copii ai lor. Au trecut prin adevărate peripeții de când bunica le-a invadat casa și viața, după cum afirmă vedeta.

Prezintă o emisiune de success la Anena 1, urcă pe scena teatrului, merge la concerte și este mama cu normă întreagă. Mirela Vaida are un program destul de încărcat și din punct de vedere prfesional, dar și personal. Are grijă de cei trei copii, de soț, dar iată că acum a primit ajutor.

Soacra vedetei s-a mutat în casa lor. Vedeta a povestit pe blogul ei cum s-a întâmplat.

„Așadar, surpindere și bucurie am simțit când am aflat că-mi vine soacră în ajutor, că la mine în casă e treaba: aspirat zilnic, pus la spălat 2-3 mașini de rufe, călcat cămăși, lenjerii, pantaloni etc, făcut mâncare vreo 3-4 feluri, că suntem mulți și avem gusturi diferite, strâns jucării, șters praful, plimbat copilul mic, dus la activități diverse copiii mari, băița de seară, povestea de noapte bună etc, etc… Asta e varianta fericită, când toți sunt sănătoși. În varianta în care toți sunt bolnăviori, mai adăugați camere de garda, tratamente, comprese reci și nopți nedormite la cele de mai sus.

Eh, dar Coana'  Titza se ține  bine: slabă, înalta, mi-a verificat dulapul să vadă ce îi vine din haine. Adică ce mi-a rămas mie mic îi vine ei. Și cum mie, Slavă Domnului, mi-au rămas mici toate ,  mi-a luat gecile de piele, blugii boyfriend, tricourile mulate, ochelarii de soare și pleacă la plimbare cu copilul…   stă câte-o juma de zi afară. Trebuie să insist, să o chem, să îi spun că eu la ora 14 tre să fiu în redacție și că e musai să vină acasă pt a avea timp să-l și alaptez.

Trăi, neneacă! Într-o zi am venit ruptă de oboseală de la emisiune : avusesem o zi plină, cu repetiții alături de Zaza band, alergătură la primărie cu niște acte, alergătură la copil să-l alaptez, apoi fugă la emisiune. Seară, la 8, când am intrat în casă, Titza mea juca remmy cu bonă.Făceau campionat. Titza o bătuse la puncte, bonă câștigase la scor. Era competiție mare!

„PĂI EU M-AM PENSIONAT. SUNT OBOSITĂ. AM VENIT LA VOI SĂ MĂ RELAXEZ UN PIC.' UN PIC??? AI VENIT DEFINITIV!!! TE RELAXEZI LA MINE?? AICI ȚI-AI GĂSIT? PĂI TU NU VEZI CÂTĂ TREABA E???  „IOI' , ZICE, „OM FACE ȘI TREABA, DA ÎNCETIȘOR, NI…' ÎNCETIȘOR???? PĂI DACĂ EU FUNCȚIONĂM ÎNCETIȘOR, CREZI CĂ BĂGĂM 3 COPII ÎN 4 ANI? AICI E UZINA, TITZA, E MALAXOR!!  INTRI ÎN EL ȘI DACĂ NU TE ȚII BINE, TE AZVARLE CÂT COLO…!!”

Mai în glumă mai în serios, vedeta a povestit că primește și ajutor din partea mamei soțului.

„Cât despre soacră, că de aia îi zice soacră', a apucat să citească ce-am scris io aici, înainte să-l postez. Ce credeți???!!! Vrea drept la replică!!! Practic va deveni, în scurtă vreme, Titza- Bloggeritza'!!! Că și așa se plictisește!

Deci după ce mi-a invadat casă, intimitatea, viață și dulapul, vrea să invadeze și blogul meu, cerând dreptul la replică pe același blog. Că cică vrea să zică la lume că nici eu nu-s nora din basme!  Băi, serios? ?

Măcar calcă bine costumele bărbătești. La asta se pricepe! Face și temele cu cei mari! Îl mai scoate la plimbare pe Tudor și face cea mai bună salată de vinete! Dar atât!  Suntem bine!”

Mirela Vaida, surpriză neașteptată. Soacra vedetei s-a mutat definitiv la ea: "Mi-a invadat casa, viața și intimitatea"Mirela Vaida, surpriză neașteptată. Soacra vedetei s-a mutat definitiv la ea: "Mi-a invadat casa, viața și intimitatea"

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter