Alina Vidican are probleme cu legea în America. Cum încearcă să le rezolve fosta soție a lui Cristi Borcea

Publicat pe

Alina Vidican locuiește în America de ani buni, mai exact de când a divorțat de Cristi Borcea. Se pare că aceasta are probleme acum cu legea pe care încearcă să le rezolve, fără a primi vreo pedeapsă sau a plăti vreo amendă.

Îi place viteza, îi plac mașinile puternice, iar autoritățile au prins-o. Vedeta a fost surprinsă la volanul unui Ferrari de sute de mii de dolari. A călcat prea tare pedala de accelerație și a depășit limita legală admisă.

Conform Wowbiz, Alina Vidican pare să fie nevoită, o dată la câteva luni, să scoată câteva sute de dolari din portofel pentru a-şi plăti amenzile. Cea mai recentă dintre amenzile pe care le are de plătit este una pe care a primit-o în iulie, iar suma nu este deloc una de neglijat: 280 de dolari. Iar acum vorbim doar de amenda pentru viteză. Pentru că, doar câteva zile mai devreme, Alina Vidican a fost, din nou, 'victima' polițiștilor din Florida. Aceștia au amendat-o din nou cu suma de 160 de dolari.

Se pare că această amendă ar putea veni și cu un dosar penal fapt ce ar împiedica-o să devină cetățean american cu drepturi depline.

Fosta soție a lui Cristi Borcea va avea înfățișarea în fața magistraților americani. Ea a făcut deja primul pas, și-a plătit deja suma imputată de ofițerul de poliție american, încercând, astfel, să dovedească că ea regretă cele întâmplate.

Alina Vidican are probleme cu legea în America. Cum încearcă să le rezolve fosta soție a lui Cristi BorceaAlina Vidican are probleme cu legea în America. Cum încearcă să le rezolve fosta soție a lui Cristi Borcea

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, își mai dorește copii. Este încă singură la 3 ani de la divorț

Din mariajul de 5 ani cu fostul acționar de la Dinamo, Alina Vidican are doi copii, o fetiță și un băiat. De când nu mai este cu Cristi Borcea, fosta lui soție s-a schimbat radical. Alina Vidican și-a făcut mai multe intervenții estetice și este de nerecunoscut.

La trei ani de la divorț, Alina Vidican încă este o femeie singură și își dedică tot timpul copiilor ei. Fosta soție a lui Cristi Borcea își mai dorește un copil și este hotărâtă să-și refacă viață, chiar dacă afaceristul a rugat-o să nu aducă alt tată pentru copiii lui.

'Alina Vidican își dorește un copil. Și-ar dori să fie, din nou, iubită de un bărbat, să își refacă viața și, dacă va simți că acesta îi este potrivit ca partener, să îi dăruiască un copil', a declarat o sursă apropiată Alinei Vidican pentru wowbiz.ro. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter