Schimbări la Antena Stars. Andrei Ștefănescu nu va mai prezenta matinalul alături de Nasrin Ameri. Cine vine în locul artistului

Publicat pe

Au loc schimbări majore la Antena Stars în această perioadă. Andrei Ștefănescu nu va mai prezenta matinalul alături de Nasrin Ameri, ci va fi înlocuit. Cine este vedeta care îi va lua locul.

Schimbări la Antena Stars. Andrei Ștefănescu nu va mai prezenta matinalul alături de Nasrin Ameri. Cine vine în locul artistuluiSchimbări la Antena Stars. Andrei Ștefănescu nu va mai prezenta matinalul alături de Nasrin Ameri. Cine vine în locul artistului

După doi ani de activitate, Andrei Ștefănescu nu va mai prezenta matinalul cu Nasrin Ameri, ci se va implica într-un alt proiect, tot la Antena Stars.

'Nu trebuie să dramatizăm, orice schimbare este binevenită în viața fiecărui om, depinde cum o gestionăm. Andrei nu doar că îmi este coleg, este și un prieten fabulos și cred că am trecut prin toate în acești doi ani și ceva de zile', a spus prezentatoarea TV, la sfârșitul emisiunii, potrivit cancan.ro.

Dima Trofim vine în locul lui Andrei Ștefănescu la Star Matinal

În locul lui Andrei urmează să vină tot un cântăreț în cadrul emisiunii. Este vorba despre Dima Trofim, cunoscut ca actor și din trupa Lala Band. Este prima sa experiență ca moderator în televiziune.

Nasrin Ameri și Dima Trofim urmează să prezinte împreună Star Matinal începând de miercuri.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter