Cine este Siena Vușcan, fetița care a făcut senzație la ”Românii au Talent”. Povestea ei de viață e fabuloasă: originară din Cluj, s-a născut în America și locuiește în China

Publicat pe

A fost o seară de senzație vineri la 'Românii au talent', când o fetiță de numai 10 ani, Siena Vușcan, a uimit jurații cu vocea spectaculoasă și cu personalitatea explozivă. Pe cât de aparte e talentul ei, pe atât de atipică e și povestea sa. Fetița blondă e o româncă născută în SUA, care locuiește în China de șase ani, unde și-a construit deja o carieră muzicală.

În weekend, Internetul a fost plin de materiale video cu prestația unei fetițe de doar 10 ani la 'Românii au talent'. Siena Vușcan a uluit jurații, prezentatorii, spectatorii și întreaga Românie cu vocea sa spectaculoasă, luând al zecelea și ultimul Golden Buzz din sezonul 10.

Cine e Siena Vușcan de la Românii au talent

Pe cât de special e talentul său, pe atât de spectaculoasă e și povestea de viață a Sienei. Născută în Statele Unite, cu părinții originari din Cluj, fetița s-a mutat în China în urmă cu șase ani. Familia locuiește în Huangdao, unde, conform Pro Tv, părinții sunt profesori universitari: mama profesoară de artă, tatăl profesor de chimie.

Siena Vușcan, care mai are doi frați mai mici, a început deja o carieră muzicală în China. Conform cancan.ro, copilul a început cariera la doar șapte ani, când a fost chemată de producătorii unei emisiuni de talente din China să cânte împreună cu tatăl ei. Această invitație a fost urmată de o altă emisiune, în Shanghai, unde fetița a uluit asistența cu o melodie în limba chineză, limbă pe care Siena a ajuns să o vorbească impecabil în timp record.

Așa și-a descoperit revelația de la 'Românii au Talent' menirea, astfel că acum Siena Vușcan cântă operă în limba chineză și face lecții de canto de patru ori pe săptămână de circa un an. În paralel, cochetează cu actoria, joacă în reclame și pictează.

Cine este Siena Vușcan, fetița care a făcut senzație la 'Românii au Talent'. Povestea ei de viață e fabuloasă: originară din Cluj, s-a născut în America și locuiește în ChinaCine este Siena Vușcan, fetița care a făcut senzație la 'Românii au Talent'. Povestea ei de viață e fabuloasă: originară din Cluj, s-a născut în America și locuiește în China

Foto: Pro Tv, Facebook

Citește și: Andra, mesaj emoționant de ziua mamei sale: „Câtă grijă a avut de mine și de fratii mei, numai noi știm. Acum e rândul nostru să…”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter