Andreea Marin s-a vopsit singură acasă, ajutată de iubitul ei! "Aveam emoții să nu fac o boacană". Nu e singura: Diana Munteanu și Adelina Chivu s-au tuns singure!

Publicat pe

Aflată în autoizolare, Andreea Marin și-a descoperit un nou talent – cel de hairstylist! Aflată în imposibilitatea de a mai merge la coafor, vedeta s-a vopsit singură, ajutată și de iubitul ei…

Andreea Maria a bifat recent încă o premieră – Zâna Surprizelor s-a vopsit singură acasă, iar rezultatul a fost peste așteptări. Cum situațiiile disperate cer măsuri disperate, vedeta a luat măsuri, deoarece, după cum singură a povestit, are părul alb la rădăcini încă de la 18 ani.

Chiar dacă se află în izolare la domiciliu, ca orice femeie care se respectă, Andreea Marin nu a renunțat la cochetărie, așadar s-a transformat în hairstylist, iar la final le-a explicat întreaga procedură și fanilor ei de pe contul de socializare. Vedeta a recunoscut însă că a avut un ajutor de nădeje – pe iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

„Am făcut-o și pe asta: pentru prima dată, am vopsit părul acasă, și a ieșit! Părul meu e alb la rădăcini încă de când aveam 18 ani, așa că îl vopsesc, iar acum este castaniu cu șuvițe ușor mai deschise decât nuanța de baza, aveam emoții să nu fac o boacană, dar iată ca a fost mai ușor decât ma așteptam!”, a scris Andreea Marin pe contul de socializare.

„Primul pas și cel mai important este să vă convingeți partenerul de viață să devină stilistul vostru, aveți nevoie de mâinile lui la vopsit. Eu am reușit și in doi chiar a fost distractiv și inedit!”, a conchis ea.

Și Adelina Pestrițu a fost propriul stilist

Cum în contextul pandemiei de coronavirus a devenit aproape o modă ca vedetele, inclusiv cele internaționale, să se tundă sau să se vopsească acasă – printre curajoși numărându-se Ricky Martin și Cristiano Ronaldo -, nici Adelina Pestrițu nu a făcut excepție. Dat fiind că bruneta trăiește exclusiv din imagine și este o împătimită a saloanelor de înfrumusețare, aflată în izolare la domiciliu, Adelina s-a vopsit singură, dar a recunoscut, de asemenea, că și ea a avut un ajutor de nădejde – pe soțul ei, Virgil Șteblea.

„Vreau să vă arăt că mi-a ieșit treaba asta cu vopsitul acasă. Recunosc că a fost pentru prima dată când am încercat și nu mă plâng deloc de experiență, mi-a plăcut.

Trebuie să vă recunosc că aseară la procesul de vopsit părul, a contribuit și soțul meu. Nu credeam vreodată că o să fim în punctul acesta, în care să mă vopsească soțul la păr, dar iată că ne-a reușit. Împreună facem o echipă tare bună.

Acum trebuie să mai scap de o altă încercare și anume de unghii. Nu m-am născut cu sânge albastru și s-a mai întâmplat să mi le mai fac acasă, dar problema de data asta este că sunt făcute cu ojă semipermanentă și cu puțin gel. Asta e un pic mai complicat. Dar trecem și peste asta. O să mi le păstrez cu siguranță naturale. Chiar îmi era dor de unghia mea naturală și asta e o bună ocazie să fac această schimbare', a scris Adelina pe contul ei de socializare.

Diana Munteanu, hairstylist de nevoie

Aflată, de asemenea, în izolare, Diana Munteanu încearcă să nu se abată de la rutina zilnică, deși, de data asta, totul se petrece în spațiu închis. Vedeta are în continuare același regim sănătos de viață – cu atât mai mult acum – în privința dietei și face în continuare mișcare, recunoscând că, de când stă acasă, face sport chiar și de două ori pe zi.

Diana a reușit să rezolve chiar și o problemă mai delicată… Dat fiind că autoizolarea nu ne mai permite să mergem la saloanele de înfrumusețare, blondina s-a tuns singură acasă și a avut curajul să împărtășesască imaginea cu fanii ei. Imagine însoțită de un comentariu plin de umor…

„M-am tuns singur… Bine, rău, nici nu contează!”, a scris Diana pe contul ei de socializare.

Andreea Marin s-a vopsit singură acasă, ajutată de iubitul ei! "Aveam emoții să nu fac o boacană". Nu e singura: Diana Munteanu și Adelina Chivu s-au tuns singure!Andreea Marin s-a vopsit singură acasă, ajutată de iubitul ei! "Aveam emoții să nu fac o boacană". Nu e singura: Diana Munteanu și Adelina Chivu s-au tuns singure!
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter