Teo Trandafir, izolată în casă, cu fiica ei, din cauza pandemiei COVID-19: "Marea mea teamă este că..."

Publicat pe

Teo Trandafir este și ea, desigur, afectată de schimbările pe care le impune pandemia COVID-19, în România. Vedeta Kanal D este izolată acasă, cu fiica ei, și profită acum cât poate de această perioadă, pentru a petrece mai mult timp alături de Maia, încercând să nu se lase cuprinse de panică.

Teo Trandafir, izolată în casă, cu fiica ei, din cauza pandemiei COVID-19: "Marea mea teamă este că..."Teo Trandafir, izolată în casă, cu fiica ei, din cauza pandemiei COVID-19: "Marea mea teamă este că..."

„Mi-am dat seama că, încă o dată, zicala aceea 'Ca la noi la nimenea' este o prostie. Am crezut că sistemul medical din Statele Unite este infailibil şi că acolo cetăţenii sunt protejaţi până şi de pronia divină. Nu e chiar aşa. Ar trebui să privim cu mai multă îngăduinţă, fiecare în ţara lui, sistemul lui medical şi să încercăm să-l îmbunătăţim după acea. Marea mea teamă este că, după ce am descoperit toate lucrurile astea să nu cumva să uităm în câteva luni.”, a povestit Teo pentru Click.

Teo spune că restricțiile actuale nu i-au afectat foarte mult viața pentru că, oricum nu avea planuri mari în această perioadă.

„Nu pot spune că fac parte dintre marii prezentatori de evenimente din România. Accept doar proiecte speciale şi dragi inimii mele, şi în această perioadă nu aveam. A picat proiectul examenelor fiicei mele care erau foarte importante pentru ea. S-au anulat toate. Ne luptăm fiecare cu ale lui având senzaţia că problemele noastre sunt cele mai grave. Nu e chiar aşa.”, spune Teo.

Ce măsuri speciale și-au luat în această perioadă

„Stau izolată tot timpul, cu excepţia celor două ore de emisie. Ieşim o dată la două săptămâni la cumpărături, repede şi fără să stăm mult. Dezinfectăm tot ce putem, dar dacă nu ieşim nu avem motive să exagerăm; avem tot ce ne trebuie din acest punct de vedere, ne spălăm de 100 de ori pe mâini. În această nebunie e ca în orice boală, are zile şi zile. Sunt zile în care ne trezim cu soarele în faţă şi ne gândim că totul va fi bine, vine căldura şi ultravioletele mai omoară acest virus şi sunt zile „închise' în care ne bucurăm că ne-am trezit fără să ne usture în gât. Sunt zile şi zile, încercăm să ne facem micile plăceri, bucurii împreună. Ne uităm la un film, mai râdem. Ea este ocupată cu şcoala.”, mărturisește Teo.

Cum arată meniul de Paște al lui Teo

” Nouă nu ne place să avem masa plină cu tot felul de bucate tradiţionale. În mod normal ne place să plecăm într-un loc cât se poate de retras, să ne gândim la ale noastre, să mâncăm ce este, nu trebuie să sacrificăm mielul ca să ne arătăm credinţa în Dumnezeu.”, spune Teo. În schimb, vedeta Kanal D bea ceai. Mult ceai. ” Beau un litru şi jumătate de ceai neîndulcit de salvie în fiecare dimineaţă înainte să plec la muncă.”, spune Teo.

După o luptă grea cu kilogramele, Teo Trandafir este mulțumită acum de felul în care arată și nu mai ține cont numărului de kilograme, atâta timp cât „„intru' în blugi şi îmi ies inelele. Eu a doua oară greşeala de a face obsesie din cântar nu mai fac. Zic „bogdaproste' că nu pot mânca, pentru că în perioada asta de izolare aş fi mâncat mai mult probabil, dar stomacul nu-mi per­mite.”.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter