Raed Arafat: „E foarte posibil ca starea de urgență să fie prelungită încă o lună. Nu cred că vom ieși din starea de combare a COVID-19 până la sfârșitul lunii mai”

Publicat pe

Raed Arafat a declarat la Digi24 că este foarte posibil ca starea de urgență să fie prelungită încă o lună în România.

Citește și: Coronavirus în România. Câte cazuri sunt până acum. 3864 persoane infectate, 374 pacienți vindecați și 157 morți

„Dacă vorbim de starea de urgență e foarte posibil să ajungă să fie prelungită încă o lună. Poate această decizie va fi luată în cursul săptămânii viitoare, înainte să ajungem la data limită a stării de urgență”, a spus Arafat.

Acesta a mai făcut declarații și cu privire la perioada de menținere a măsurilor pentru prevenirea infecțiilor.

„Starea critică, depinde – în unele țări a urcat și după, a început coborârea. În altele s-a menținut.Nu cred că vom ieși din starea de combatere a virusului înainte de sfârșitul lunii mai.Va fi o perioadă continuă de combatere până să spunem că a trecut. Depinde cum va evalua situația.”

Raed Arafat: „E foarte posibil ca starea de urgență să fie prelungită încă o lună. Nu cred că vom ieși din starea de combare a COVID-19 până la sfârșitul lunii mai'Raed Arafat: „E foarte posibil ca starea de urgență să fie prelungită încă o lună. Nu cred că vom ieși din starea de combare a COVID-19 până la sfârșitul lunii mai'

Citește și: Recomandările medicilor pentru persoanele cu diabet, în contextul coronavirusului: „Controlul glicemic este foarte important. Nu luați…”

Prelungirea stării de urgenţă pe teritoriul României se va decide în funcţie de evoluţia epidemiei de coronavirus, a anunțat vineri premierul Ludovic Orban.

Tot vineri, președintele Klaus Iohannis a spus că ne așteaptă o perioadă grea, până vom atinge vârful crizei, și a făcut apel la românii din diaspora să nu vină acasă de Paște.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat pe 16 martie decretul privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României pentru 30 de zile.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter