Simona Gherghe revine în televiziune! Va prezenta emisiunea Mireasa, la Antena 1

Publicat pe

Simona Gherghe va prezenta Mireasa, show-ul matrimonial care va fi difuzat din 5 septembrie, la Antena 1, înlocuind-o astfel de Diana Dumitrescu. Vedeta spune că este pregătită să revină pe micile ecrane, după o binemeritată pauză în care s-a concentrat pe copiii săi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dupã o pauză în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou pentru ea.

Andra şi Armando au câştigat competiţia Mireasa și premiul de 40.000 de euro: „Când m-am înscris nu mă aşteptam să se încheie cu o căsătorie”

E pregătită să revină în televiziune

Telespectatorii o vor putea urmări la cârma celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30. 

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad.

Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune.

N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-ma, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!', mărturiseşte Simona Gherghe. 

În tot acest timp, aceasta a studiat îndeaproape formatul şi ştie exact la ce să se aştepte: Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe 5 septembrie, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită.

Simona Gherghe va prezenta Mireasa :„Voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară'

Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască, vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară. Pentru ei va fi şi mai dificil, chiar dacă vor locui într-o casă absolut spectaculoasă!

Scandal de proporții în Casa Mireasa! Alina, cuvinte dure la adresa lui Ciprian: „S-a stricat nunta. Nu mă respecți”. De la ce a pornit totul

Aşa că vă invit în fiecare zi, de luni până vineri de la ora 14:00 şi sâmbătă de la ora 13:30 să-mi fiţi alături în această aventură!', a mai completat Simona. 

Din 5 septembrie, în calitate de gazdã a reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1, Simona Gherghe va aduce în centrul atenției povești de dragoste, momente mai mult sau mai puţin tensionate și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus. 

Diana Dumitrescu, criticată de fani pentru cum prezintă emisiunea

 Diana Dumitrescu a fost criticată de către fanii emisiunii pe pagina de Facebook tocmai pentru modul în care intercaționează cu concurenții în casa 'Mireasa'. Aceasta a fost nevoită să se apere, dar și să le explice care este situația reală, aceea care nu se vede la televizor.

'Dragi fani ai emisiunii Mireasă. Știu că sunteți revoltați și supărați, văd asta în sute de comentarii. Le citesc pe toate, chiar dacă nu răspund. Ideea e în felul următor: eu sunt acolo pe post de prezentator, subiectele și materialele se fac de către o întreagă echipă de producție, eu doar pun în aplicare ceea ce mi se spune.

Îmi spuneți că nu sunt imparțială, sunt, dar cursul lucrurilor nu îl decid eu. Nu am favoriți, m-am atașat de fiecare în parte, fie credeți, fie nu, dar nu am făcut în niciun fel intenționat rău. Nu vreau asta. Eu am spus mereu: cred în iubire și lupt pentru ea, am încercat să fac asta și aici, dar nu ne ies mereu lucrurile pe care ni le dorim.

Simona Gherghe revine în televiziune! Va prezenta emisiunea Mireasa, la Antena 1Simona Gherghe revine în televiziune! Va prezenta emisiunea Mireasa, la Antena 1

Puteți să spuneți de mine vrute și nevrute, este treabă voastră, dar va reamintesc un singur lucru: nu mă cunoașteți, nici pe mine, nici pe concurenți și nici pe cei care încearcă să facă o emisiune de succes. Este până la urmă o emisiune și un concurs cu miză mare!', a mai spus Diana.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter