Surpriză în showbiz! Cristi Brancu și Teo Trandafir prezintă împreună un nou show, împreună

Publicat pe

După ce a rămas fără emisiune TV, Cristi Brancu a bătut palma cu Teo Trandafir și prezintă împreună un show care va stârni multe controverse. Prezentatorul a mărturisit că înainte de a se înțelege cu vedeta de la Kanal D, ei doi nu au vorbit prea multe în 25 de ani, iar motivul este total neașteptat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Relația lui Cristi Brancu cu Teo Trandafir nu era una prea bună, însă asta nu i-a oprit ca în prezent să fie gazdele unui show total neașteptat și controversat. După ce a rămas fără emisiunea 'Agenția VIP', vedeta s-a reorientat și a început să-și facă propriul show, însă online.

„Teoria chibritului e o expresie născută acum 75 de ani de marele filozof Nae Ionescu care, în timpul unei dizertații pentru doctorat, a explicat viața omului, făcând teoria chibritului – cum se aprinde, din ce e făcut etc. Așa s-a născut ideea! Ce e TEOria chibritului? O discuție despre totul, pornind de la lucruri mici sau banale la idei și emoții uriașe. Eu sunt cel care o provoc pe Teo. Îi ofer subiectele, amuzante sau jenante, ale zilei și ajungem mereu să spunem lumii ceva despre viață, adeseori simpatic, dar întotdeauna cu miez! Nu ratați! Veți fi mai bogați!', spune Cristi Brancu pentru Click!.

Fostul prezentator de la Antena Stars a mărturisit că în trecut a supărat-o pe Teo Trandafir cu niște subiecte, însă relația lor este acum foarte bună. Cei doi prezintă un show online, proiect de care Cristi Brancu este foarte mândru. După ce a plecat de la 'Agenția VIP', vedeta a fost invitat din ce în ce mai des la Kanal D, trust cu care a fost și în negocieri, însă nu vrea să se grăbească în a lua o decizie.

Citește și: Un invitat i-a spart capul lui Cristi Brancu, în direct: 'Mi-a dat cu paharul în cap'

'Este o surpriză a acestui an! Cu Teo Trandafir am vorbit de două ori în 25 de ani – niște subiecte de doi bani au înfuriat-o acum foarte mulți ani și ea e om serios – când un om o face să nu se simtă bine, e consecventă și îl ține departe. O invitație la emisiunea ei a făcut să ne dăm seama cât de mult ne potrivim ca gânduri, experiențe, valori, amintiri și de aici s-a născut un gen de comunicare aproape neverosimil, parcă vorbim de o viață. Cu Teo vorbim aceeași limbă. Există deja un show cu noi doi – online! La TV, are o echipă închegată pe care o prețuiesc și o respect în integralitatea ei.', a mai declarat vedeta.

Citește și: Motivul pentru care emisiunea lui Cristi Brancu a fost scoasă din grila Antena Stars, după 13 ani: „Speculația legată de vârsta prezentatorilor este…”

Surpriză în showbiz! Cristi Brancu și Teo Trandafir prezintă împreună un nou show, împreunăSurpriză în showbiz! Cristi Brancu și Teo Trandafir prezintă împreună un nou show, împreună

Din ce câștigă Cristi Brancu bani, după ce a plecat de la Antena Stars

După 13 ani de muncă la Antena, prezentatorul TV a rămas fără emisiune. Mulți s-au întrebat din ce câștigă Cristi Brancu bani, după ce nu mai e în televiziuene.

'Cristi Brancu nu a fost și nu este numai televiziune. Există multe branduri și oameni care își doresc să se asocieze cu el, pentru imagine. În plus, există candidați la alegeri cărora le-am oferit consultanță. În zona de învățare în business am avut multe workshop-uri. În plus, au început să vină tot mai multe venituri din online. Am câștigat binișor. Și mai e un secret – nu am fost niciodată un tip cheltuitor. Pandemia nu m-a prins nepregătit.', a declarat vedeta pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Reacția neașteptată a lui Robert Sfăt, fiul lui Brigitte, după ce mama lui a fost bătută și târâtă pe jos de Florin Pastramă: 'Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter