Actorul Florin Zamfirescu, acuzații grave după moartea soacrei sale: "Au trântit-o pe scările unui spital şi în 2-3 ore a murit"

Publicat pe

Soacra lui Florin Zamfirescu a murit în urmă cu câteva luni, iar actorul se arată extrem de revoltat în legătură cu ceea ce s-ar fi întâmplat, făcând acuzații grave.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Soacra lui Florin Zamfirescu a murit în plină pandemie. Femeia în vârstă de 80 de ani a fost transportată de la azil la spital, când încă ne aflam în stare de urgență.

Mama soției actorului suferea și de Alzheimer, însă a trebuit să fie transportată la spital, unde a fost declarată decedată de coronavirus.

Citește și: Lidia Buble, în brațele lui Cornel Ilie!Cred că de asta a divorțat la început de septembrie'

„A murit socra mea anul acesta, a închis-o în patru scânduri şi sigilată, ne-au trimis să o îngropăm, pentru că a murit în perioada COVID-ului. Ea avea 80 şi ceva de ani, avea Alzheimer şi a murit', a declarat Florin Zamfirescu la Antena 3.

Extrem de revoltat, actorul a susținut că femeia ar fi fost trântită pe scările spitalului, iar la scurt timp ar fi încetat din viață.

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit fetița alături de Alex Bodi și Victor Slav!Sofia a împlinit 4 ani

Actorul Florin Zamfirescu, acuzații grave după moartea soacrei sale: "Au trântit-o pe scările unui spital şi în 2-3 ore a murit"Actorul Florin Zamfirescu, acuzații grave după moartea soacrei sale: "Au trântit-o pe scările unui spital şi în 2-3 ore a murit"

„A murit pentru că au omorât-o. Era la un azil, au luat-o şi au trântit-o pe scările unui spital şi acolo în 2-3 ore a murit, că nu ştia ce i se întâmplă. Şi gata, COVID', a mai spus actorul.

Florin Zamfirescu, despre viața alături de cea de-a patra soție

Florin Zamfirescu a avut o viață sentimentală tumultoasă, presărată cu scandaluri, agitație și nu mai puțin de trei divorțuri. Acum, pare că lucrurile s-au așezat în favoarea lui, căci, pentru el, cea de-a patra soție este ca o binecuvântare, care i-a adus liniștea și pacea mult dorite.

Citește și: Nicușor Dan este noul primar al Capitalei.Gabriela Firea a pierdut la alegerile locale din 2020

„Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii', a declarat Florin Zamfirescu în urmă cu ceva vreme pentru Click!

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter