Lidia Buble, în brațele lui Cornel Ilie! “Cred că de asta a divorțat la început de septembrie”

Publicat pe

Fanii de pe Instagram ai Lidiei Buble au făcut ochii mari și au sărit cu concluzii imediat ce au văzut pozele cu ea în brațele lui Cornel Ilie. Chiar dacă se aflau la filmările clipului pentru noua piesă Vino / Du-te', internauții speculează că între Lidia și solistul de la Vunk este mai mult decât o relație profesională.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia a suprins multe momente de la filmările de ieri, pe care le-a împărtășit fanilor ei de pe Instagram, inclusiv glumele cu Corne Ilie din care cei care o urmăresc în online au speculat că ar forma un cuplu.

Într-unul dintre instantanee, Lidia a sărit de gâtul lui Cornel, iar acesta a reacționat cu un Ce faci, femeie?'. Răspunsul Lidiei a fost pe măsură: Bine! Bine, bărbate!', după care a continuat gluma: Vii sau te duci?'. Solistul de la Vunk i-a replicat: Am venit să rămân'.

Acest dialog a aprins imaginația multor fani ai Lidiei și dacă unii au înțeles că cei doi joacă doar niște roluri și nu este vorba despre vreo poveste de iubire între ei, alții speculează că ar fi împreună.

Băi, sunteți cam apropiați. Nu că v-ar sta rău, sunteți chiar mișto împreună!', Cred că de asta a divorțat la început de septembrie', Plânge Răzvan dacă aude :))', Sunt sigură că videoclipul va fi superb, ca și melodia,Lidia! ', Felicitări, Lidia, să-ți dea bunul Dumnezeu multă sănătate și fericire' sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea de mai jos a divei.

Lidia Buble, în brațele lui Cornel Ilie! Cred că de asta a divorțat la început de septembrie'Lidia Buble, în brațele lui Cornel Ilie! Cred că de asta a divorțat la început de septembrie'

Citește și: Răzvan Simion, mesaj cu subînțeles pentru Lidia Buble, după despărțire? „Tot mai tăcut și singur în lumea mea pustie”

Cornel Ilie a divorțat acum o lună

La începutul lui septembrie, Cornel Ilie a șocat pe toată lumea când a anunțat, pe rețelele de socializare, că a divorțat de Eliza, femeia care i-a dăruit doi copii.

Din «Poveste» a rămas «O veste»: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme',  a scris Cornel Ilie pe rețelele de socializare la acea vreme.

Citește și: Răzvan Simion nu a suferit prea mult după despărțirea de Lidia Buble! Prezentatorul TV, escapadă secretă în Istanbul alături de o brunetă misterioasă

Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion după cinci ani

În mai anul acesta, Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble tot prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, însă a lăsat să se înțeleagă faptul că ea este cea care dorește să pună punct relației lor de cinci ani.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine.

Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept', este mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan justifică despărțirea de Lidia Buble.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter