Alexandra și Ionuț Bodi, "Regii" TikTok-ului, s-au despărțit. Care a fost motivul

Publicat pe

Alexandra și Ionuț Bodi sunt cuplul care a devenit viral pe TikTok, iar asta pentru că ei nu s-au temut să își arate public viața, chiar dacă este una extrem de modestă, iar condițiilor lor de trai nu sunt nici măcar decente. Alexandra și Ionuț Bodi au impresionat internauții prin bunătatea de care au dat dovadă, dar și prin iubirea pe care și-o purtau unul față de celălalt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Demonstrând tuturor că poți fi fericit fără prea multe lucruri materiale și găsind bucurie în lucruri și gesturi simple, cei doi au dat o lecție de viață multora dintre cei care le-au văzut clipurile pe TikTok.

Alexandra și Ionuț Bodi, "Regii" TikTok-ului, s-au despărțit. Care a fost motivulAlexandra și Ionuț Bodi, "Regii" TikTok-ului, s-au despărțit. Care a fost motivul

Ei au devenit rapid viral, adunând sute de mii de vizualizări la filmulețele în care își dovedeau iubirea, găteau împreună sau dansau. Fanii le lăsau zeci de comentarii în care îi apreciau, chiar dacă mai erau și guri rele care le spuneau să nu au ce să caute pe o astfel de platformă, în condițiile în care traiul lor este unul precar.

Iată că acum, cei doi s-au despărțit. Vestea a fost dată de către Alexandra Bodi, pe contul de Tik Tok. Tânăra a izbucnit în lacrimi în momentul în care a vorbit despre soțul său. Ea le-a spus tuturor că nu-și mai dorește să fie promovată pe Tik Tok și că nu o mai interesează absolut nimic.

Alexandra Bodi a răbufnit și spune că s-a săturat ca lumea să o înjure și să o judece pe nedrept.

'Bună, dragii mei, îmi cer mii de scuze! Asta este. Nu mă interesează cine mă vorbește de rău! Nu mă interesază! Pe mine să nu mă mai promovați, pentru că nu mai are rost! Promovați-l doar pe Ionuț. El este în Moldova! Eu nu mai am nicio… Nu mai vreau să fiu promovată deloc, să fiu înjurată pe nedreptul meu. Oricum îmi cer mii de scuze! Asta este!', a spus femeia cu ochii în lacrimi.

Alexandra și Ionuț Bodi s-au despărțit din cauza valului de ură venit de pe internet la adresa lor

Alexandra Bodi le-a spus fanilor că Ionuț a ales să rămână cu Tik Tok-ul și a părăsit-o. Ea le-a spus oamenilor va trece peste, însă, înainte de asta le-a transmis și un mesaj celor care vin să împrăștie ură în secțiunea de comentarii.

Citește și:

Alexandra Bodi, regina Tik Tok-ului, s-a transformat complet. Cum arată la o lună după ce a devenit celebră

Cine este Alexandra Bodi, gospodina din Mureș cu milioane de vizualizări pe TikTok. L-a detronat și pe Dorian Popa!

Au devenit faimoși pe TikTok și acum sunt amenințați cu moartea. Ce se întâmplă cu Alexandra și Ionuț Bodi

Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii:’Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu’. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

 Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:’Nu ne blocăm în certuri’. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

'Bună dimineața. Uitați aici, pe Tik Tok! Tik Tok-ul ăsta a reușit să ne despartă. O să fie bine. Eu nu o să mor. Ionuț să rămână cu Tik Tok-ul, nu știu. Dar nu mă interesează de ce s-a postat! Au postat mulți alții care sunt șmecheri și hoți ca să câștige bani! Au reușit să ne despartă. Bravo lor, haterilor! Bravo vouă! Pentru asta o să plătiți și voi cu vârf și îndesat! Aveți grijă! Vă voi blestema pe toți!', a mai spus Alexandra.

Tânăra spune că soțul nu-i mai răspunde la telefon. Alexandra Bodi dă vina pe „hateri' pentru despărțirea de Ionuț

'Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii. Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok! Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc', a fost un alt mesaj transmis de Alexandra Bodi pe Tik Tok.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter