Alexandra Bodi, regina Tik Tok-ului, s-a transformat complet. Cum arată la o lună după ce a devenit celebră

Publicat pe

Alexandra Bodi este o gospodină din Mureș care face senzație pe TikTok și are mai multe vizualizări și decât Dorian Popa, regele rețelelor de socializare. Alexandra Bodi nu face nimic special, însă oamenii sunt în delir, se pare, atunci când ea face mămăligă sau mătură prin curte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Locuind într-o casă sărăcăcioasă, alături de soțul ei, Ionuț, Alexandra a făcut milioane de vizualizări cu filme în care apare gătind tocănițe sau trebăluind prin ogradă. În unul dintre filmele „de top’, care a înregistrat 1,2 milioane de vizualizări și a strâns zeci de mii de comentarii, gospodina Bodi apărea făcând o mămăligă.

Alexandra Bodi are o viață mai mult decât modestă și nu se rușinează să-și expună sărăcia pe internet. În urmă cu ceva timp, Alexandra declara faptul că a început să posteze pentru că voia doar să se distreze. 

„Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans. (…) Nu am făcut niciun ban din TikTok', a spus Alexandra Bodi, în urmă cu ceva timp.

Pentru că este o femeie simplă și apare în fața internauților exact așa cum stă prin casă, adică nemachiată și nearanjată, acum, Alexandra Bodi a devenit de nerecunoscut.

Alexandra Bodi, regina Tik Tok-ului, s-a transformat complet. Cum arată la o lună după ce a devenit celebrăAlexandra Bodi, regina Tik Tok-ului, s-a transformat complet. Cum arată la o lună după ce a devenit celebră

Tânăra s-a machiat și și-a pus câteva haine bune, iar iubitul ei și-a făcut părul și a îmbrăcat o cămașă neagră. Cei doi par cu totul alți oameni, iar asta se observă din fotografiile urcate pe pagina de Facebook.

A devenit vedetă pe TikTok

Alexandra Bodi din Mureș a reușit, amestecând mămăliga și măturând prin curte, să capteze atenția internauților. L-a bătut la vizualizări chiar și pe Dorian Popa, chestiune deloc ușor de realizat.

Citește și: Mărturiile surprinzătoare ale bolnavilor de COVID-19. Au avut simptome diferite și ciudate: de la insomnie până la atacuri de panică

Citește și: Cine este Mara Bănică. Jurnalista are un trecut tumultuos

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge

Citește și: E oficial! Andreea Berecleanu revine în televiziune, după 8 luni: a semnat cu Prima TV. Primele declaratții

Într-un timp record, Alexandra Bodi a reușit să înregistreze aproape 280.000 de fani și 4,2 milioane de aprecieri. Pe de altă parte, Dorian Popa, cu al său Cheluțu, a înregistrat, în total, 172.000 de aprecieri.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter