Gestul făcut de Daria Radionova pentru Alex Bodi, în timp ce el o suna pe Bianca Drăgușanu: "Mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi"

Publicat pe

Încurcate sunt căile dragostei! Cel puțin în ceea ce privește triunghiul Daria Radionova – Alex Bodi – Bianca Drăgușanu. Rusoaica pare din ce în ce mai îndrăgostită de iubitul ei, în timp ce afaceristul își sună fosta soție pentru a-i cere explicații despre ce se întâmplă între ea și milionarul turc! Iată ultimul gest făcut de Daria pentru iubitul care se află în spatele gratiilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu pare desprinsă din telenovele! Iar din distribuție face parte acum și Daria Radionova. În cazul ei, distanța pare să-și fi spus serios cuvântul. Rusoaica pare că nu a mai putut sta de dorul iubitului ei și a revenit în România.

Gestul făcut de Daria Radionova pentru Alex Bodi, în timp ce el o suna pe Bianca Drăgușanu: "Mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi"Gestul făcut de Daria Radionova pentru Alex Bodi, în timp ce el o suna pe Bianca Drăgușanu: "Mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi"

Daria Radionova a revenit în România

Poartă pe deget inelul de logodnă și pare din ce în ce mai îndrăgostită de iubitul ei. Rusoaica s-a întors în România: a postat mai multe filmulețe pe Instagram din Capitală, în timp ce se plimba cu mașina de lux. Pe fundal, ea a ales o melodie ce pare să-i fie dedicată iubitului ei. 'Thinking Out Loud' ( n.r. Gândind cu voce tare) a ales rusoaica, iar versurile sunt cu dedicație.

'Oamenii se îndrăgostesc în moduri misterioase/ Poate totul face parte dintr-un plan/ Eu? Eu mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi/ Voiam să-ţi spun asta', sunt versurile alese de Daria Radionova.

Alex Bodi și-a sunat fosta soție din închisoare

În același timp, cu toate că are un număr limitat de apeluri și și-ar fi putut contacta iubita pentru a-i mai alina dorul, Alex Bodi a ales să-și sune fosta soție. Afaceristul i-a cerut explicații cu privire la relația cu milionarul turc, însă răspunsurile fostei partenere nu par să-i fi fost pe plac.

„Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…', i-ar fi transmis Alex Bodi, potrivit unor înregistrări obținute de spynews.ro.

Alex Bodi: „Dacă mă iubeai, tu trebuia să demonstrezi acum!'

Alex Bodi a subliniat că dacă l-ar fi iubit cu adevărat, Bianca ar fi trebuit să lupte pentru dragostea lor, mai ales în condițiile actuale.

„Şi încă un lucru ţin să ţi-l spun: tu, dacă erai femeia şmecheră care mă iubea, tu trebuia să demonstrezi acum! Ţi-am zis de mult că o să se întâmple asta? Mi-ai zis: „O să fiu singura femeie pe care te poţi baza!'. Nu o să fii. Uite, s-a întâmplat… Şi dacă eram în situaţia în care eram, ascultă-mă, şi dacă eram în situaţia în care eram, tu trebuia să te lupţi ca să îmi demonstrezi mie… dacă tot crezi în iubiri şi telenovele..', i-ar mai fi spus Alex Bodi.

Citește și: Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu din închisoare. Au vorbit despre relația lor, Daria Radionova și milionarul turc:„M-ai bătut și mi-ai luat banii!'

Citește și: Cum a ajuns Irinel Columbeanu să piardă averea de 150 de milioane de euro.Fostul soț al Monicăi Gabor, despre mărire și decădere

Citește și: Viviana Sposub, de partea Andreei Bălan în procesul de divorț cu George Burcea!„I-a spus, clar, că mai bine cedează'

Citește și: Avocatul lui Alex Bodi a făcut declarații explozive despre Bianca Drăgușanu:”Toate tranzacțiile către soția sa depășesc sute de mii de euro”

Bianca Drăgușanu: „Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta '

La rândul ei, Bianca Drăgușanu l-ar fi lămurit pe afacerist că ea și milionarul turc nu sunt împreună. A subliniat că cel mai bine ar fi să se bazeze pe iubita lui, Daria Radionova în aceste momente și că nu ar trebui să-l intereseze pe el ce face ea în aceste momente.

‘Nu m-am combinat cu el și o să lămuresc lucrul ăsta. Noi doi suntem doar prieteni, dar eu ție nu trebuie să îți dau nicio explicație. Te rog să îți vezi de relația ta. Nu mă lua cu Prințesă, că nu mai vreau să îți răspund la nimic. Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta. Nu te privește pe tine ce fac eu. Te rog frumos să te bazezi pe Daria, Alex.’, i-a transmis Bianca Drăgușanu fostului ei soț.

De asemenea, Bianca Drăgușanu ar fi recunoscut pentru prima oară că Alex Bodi ar fi agresat-o și i-a reamintit că pe degetul Dariei ar sta inelul ei de logodnă.

‘Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!’, i-ar fi reproșat Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter