Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din sala de judecată, la procesul cu Gabi Bădălău: "Are dereglări de comportament"

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău sunt în plin proces de divorț, motiv pentru care au ajuns din nou în fața instanței. Artista îi aduce noi acuzații fostului partener!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

UPDATE: Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din sala de judecată, în plin proces, iar avocatele sale au fost amendate, a declarat Gabi Bădălău la ieșirea din sala de judecată.

Bărbatul face acuzații grave la adresa fostei soții și susține că nu-i dă voie să-și vadă copiii de mai bine de o lună, asta împotriva hotărîrii judecătorești care spune contrariul.

'Pe mine nu mă interesează decât de copiii mei și de viitorul lor. Nu sunt în filmul ăsta. Nu sunt agitat deloc, pe Claudia a dat-o afară din sală, pe avocate le-a amendat judecătoarea, nu sunt deloc agitat. Chiar sunt foarte liniștit, pentru că, după o lună de zile în care nu a vrut să-mi dea copiii, cu toate că am o hotărâre judecătorească, în sfârșit, pot să merg să-mi iau copiii. Sper să respecte într-un final hotărârea judecătorească', a declarat Gabi Bădălău pentru Antena Stars.

De ce a fost dată afară din sala de proces Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu a făcut și ea declarații la finalizarea procesului. Vedeta a spus că a fost dată afară din sală din cauza unei mențiuni pe care a făcut-o în timpul procesului. În plus, spune vedeta, a trebuit să vină de la Constanța la București pentru acest proces, lăsându-și copiii singuri.

'Am venit de la Constanța 300 de km, pe această vreme, i-am lăsat pe cei mici singuri acasă, ca să vin să stau la ușă efectiv! I-am făcut o observație martorei! În momentul în care a fost pusă să jure pe sfânta Biblie și suntem în postul Crăciunului, în loc să spună 'Așa să-mi ajute Dumnezeu', a spus: 'Așa să mă ierte Dumnezeu'. Atunci i-am atras atenția doamnei președintă și am fost dată afară pe acest subiect! Plec cu sufletul închis', a spus Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată.

Cât despre acuzațiile fostului soț, Claudia spune că micuții au fost bolnavi, de aceea nu și-au văzut tatăl, nu pentru că ea ar fi interzis asta.

'Mâine este rândul lui să îi ia pe copiii. El știe foarte bine. Nu a fost că nu i-am lăsat eu. Iar mâine trebuie să vină să ia copiii. Eu de aici plec direct acasă la Constanța, să fiu lângă copiii mei. Uitați-vă cum mă plimbă domnul Bădălău pe mine', a mai spus Claudia.

Divorț cu scandal între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Cei doi au ajuns din nou în instanță și s-au aruncat iarăși vorbe grele. Incidentul de data trecută, când tatăl copiilor ei nici măcar nu a salutat-o s-a repetat și de data acesta. Gabi Bădălău a trecut pe lângă Claudia fără să-i adreseze vreun cuvânt.

Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din sala de judecată, la procesul cu Gabi Bădălău: "Are dereglări de  comportament"Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din sala de judecată, la procesul cu Gabi Bădălău: "Are dereglări de  comportament"

„Așteptăm. Așa se întâmplă în instanță. Uneori sunt fără cuvinte. Trebuie să ai cei 7 ani de acasă. Nu avem ce cere. Fiecare face ce simte și ce vrea. Vreau să se finalizeze cât mai repede posibil și așa cum trebuie, ca atât eu și copiii să avem liniște', a transmis Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu: „Mi s-au adresat foarte multe jigniri”

Claudia Pătrășcanu a dat cu această ocazie și mai multe detalii despre divorț și despre termenul din cursul zilei de azi din cadrul procesului, când urmează să fie audiat un martor a lui Gabi Bădălău. Vedeta a precizat că a fost jignită și nu se mai pot înțelege cu fostul soț nici măcar de dragul copiilor.

„Astăzi se audiază un martor de-al lui. Nu văd în stele. Eu nu mai vreau să vorbesc cu Gabi sub nicio formă. Am vrut un an să ne întelegem pentru copiii noștri. Și săptămâna trecută mi s-au adresat foarte multe jigniri, însă în momentul în care se adresează jigniri copiilor, nu le mai suporți, nu le mai duci', a mai transmis ea.

Citește și: Cum s-a adaptat Omid Ghannadi, de la Visuri la Cheie, în România:„Nu aș putea să părăsesc țara ca să trăiesc din nou în Iran'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce s-a întâmplat la procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Primele declarații după ce au ieșit din sala de judecată:'Din păcate, nu am cu cine să am un dialog'

Citește și: E oficial! Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au început lupta în instanță pentru avere și copii.Care sunt cerințele fiecăruia dintre ei

Claudia Pătrășcanu, despre Gabi Bădălău: „Are dereglări de comportament”

Claudia Pătrașcanu povestește că fostul ei soț ar avea dereglări de comportament, cu care este la curent încă din timpul căsniciei. De asemenea, a mai detaliat și că subiectul „bani” este cel mai des atins în discuțiile cu micuții.

„Pur și simplu, are dereglări de comportament. Le știu din timpul căsniciei. Copiilor le povestește despre cele mai luxoase mașini, despre munca lui, despre bani. Cam astea sunt discuțiile cu copiii. Nu sunt legate de grădiniță, de activități', a mai precizat artista.

De asemenea, Claudia Pătrășcanu a fost întrebată dacă îi este teamă de familia lui Gabi Bădălău, iar răspunsul a fost unul cât se poate de sincer.

„La început am avut un pic de teamă pentru că-mi spunea că îmi ia copiii. Am mesaje în acest sens. Nu-mi doresc să arăt niciodată aceste mesaje pentru că evit asta pentru copilașii noștri. În momentul ăsta doar eu simt că mă gândesc la ei. Mesajele sunt depuse aici la dosar și aș vrea ca instanța să ia deciziile corecte.Nu e plăcut nici pentru mine să vin de la Constanța. Dacă de-a lungul celor 6 ani de căsnicie am acceptat amantele peste tot, așa accept și aici amanta bunicului', a conchis vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter