E oficial! Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au început lupta în instanță pentru avere și copii. Care sunt cerințele fiecăruia dintre ei

Publicat pe

După cinci ani împreună și câteva tentative eșuate de împăcare, Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău își dispută acum la tribunal custodia celor doi copii și partajul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În luna iulie, la distanță de cinci zile, Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău se vor întâlni de două ori la tribunal. Primul proces se desfăşoară la Judecătoria Sectorului 6, în care afaceristul cere un program mai lung cu cei doi copii, iar al doilea are loc la Bolintin şi vizează partajul, potrivit Click.ro.

La finalul lunii noiembrie 2019, magistraţii judecătoriei Bolintin Vale au decis ca Gabriel (5 ani) şi Nicolas (3 ani) să stea în Constanţa, cu mama lor, urmând să petreacă două weekenduri pe lună alături de tatăl lor, la Bolintin Vale, iar vacanţele de vară le împart.

„În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18.00”, au decis atunci magistraţii.

Hotărârea nu a fost pe placul lui Gabriel Bădălău, aşa că a contestat decizia și pe data de 16 iulie, la ora 13.30, la tribunalul din sectorul 6 va avea loc un prim proces.

E oficial! Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au început lupta în instanță pentru avere și copii. Care sunt cerințele fiecăruia dintre eiE oficial! Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au început lupta în instanță pentru avere și copii. Care sunt cerințele fiecăruia dintre ei

Ce cere Gabriel Bădălău

Afaceristul vrea să petreacă cu cei doi băieți o săptămână pe lună, însă cererea lui este dificil de acceptat având în vedere că aceştia locuiesc la Constanţa, iar pe timpul şcolii ar însemna să facă zilnic naveta Bolintin-Agigea pentru a-i aduce la şcoală.

Apropiații celor doi consideră că dorinţa lui Bădălău jr. e doar un mod de a o şicana pe Claudia. Tot în luna iulie, însă la Judecătoria din Bolintin Vale, cei doi se întâlnesc din nou pentru a-și împărți averea.

Gabi Bădălău este fiul senatorului PSD Niculae Bădălau, care are o avere de 50 de milioane de euro şi o vilă în Bolintin.  

Astfel, potrivit Click!, pe data de 21 iulie, la 21.30, magistraţii vor decide partajul bunurilor comune, un proces anevoios în urma căruia Claudia Pătrășcanu va afla dacă, după cei patru ani de căsnicie, i se va cuveni ceva din bunurile construite împreună.

Citește și:

În plin proces de divorț, Claudia Pătrășcanu s-a mutat la mama ei, în Constanța, pentru a-și proteja copiii de coronavirus: „Este mult mai bine, suntem în siguranţă!”

Gabi Bădălău suspină după Claudia Pătrășcanu sau are o nouă iubită? Declarație de dragoste la miezul nopții: „Să-ți pui capul pe umerii sau genunchii ei…”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter