Imaginea cu fiica Andreei Ibacka și a lui Cabral a devenit virală. Fotografia a strâns mii de aprecieri și comentarii: Namiko e superbă!

Publicat pe

Fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka este o frumusețe, iar fanii sunt supărați că părinții ei nu postează mai multe fotografii cu ea. Unii au întrecut limita, speculând că fetița ar avea probleme sau că mamei sale îi este rușine cu ea. 

Nici vorbă. Micuța Namiko este un copil deosebit, iar Andreea Ibacka a postat, în sfârșit, o poză în care o arată în toată splendoarea ei. 

Este un copil normal, care seamănă mult cu părinții ei și care și-a atras simpatiile fanilor. Andreea a postat o fotografie cu familia ei, în care toată lumea zâmbește. Extrem de apreciată, fotografia a strâns mii de like-uri și comentarii. 

„Familie, iubire, fericire', au fost doar câteva dintre tag-urile puse de Andreea Ibacka în dreptul imaginii care i-a bucurat pe fani.

În urmă cu câteva luni, prezentatorul de la ProTV a spus de ce nu voia să-i arate fața fetiței lui și a Andreei Ibacka. Acum, așteptarea a luat sfârșit și au putu vedea cu toții cum arată Namiko.

„Ieri ne întreba o tanti pe Insta dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm și ei copila, pentru că ne e rușine cu ea. 1.

Altă cucoană, deșteaptă tare și ea, întreba cu un zâmbet insinuant dar tâmp dacă așteptăm să ne îmbogățească vreo revistă care să-și dorească să publice poza cu asta mică. 2.

O alta ne spunea înțepată că până și Prințul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până și Prințului, huo! 3.

Sigur, fiecare are dreptul să aibă orice așteptări atunci când dă „follow unuia dintre conturile noastre.Se poate aștepta să vadă copilul în imagine 360 de grade cu macro, cârpele din șifonier, se poate aștepta să vadă lista cu opționalele mașinilor pe care le avem sau poze cu exorbitante note de plată de prin cârciumi.La naiba, unii mai nebuni ar putea aștepta să vadă și black on blondes!

Desigur, faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care și-ar dori – nu mă întreba de ce – să trăiască cu noi în casă.

Dar distanța de la un unfollow sănătos și până la a veni cu comentarii agresive sau imbecil insinuante… e cam prea mare.

Numai și să întrebe dacă e mutantă / dacă mi-e rușine cu copilul meu arată cât de imbecil poate fi omul. Block.

Nu suntem și nici nu vom fi vreodată miezul șăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neștiință. Nu ne-a interesat și nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja.

Imaginea cu fiica Andreei Ibacka și a lui Cabral a devenit virală. Fotografia a strâns mii de aprecieri și comentarii: Namiko e superbă!Imaginea cu fiica Andreei Ibacka și a lui Cabral a devenit virală. Fotografia a strâns mii de aprecieri și comentarii: Namiko e superbă!

Dacă tot ai deschis discuția asta… eu nu consider că Prințul, oricare ar fi el, este superior altui om doar pentru faptul că are nuș ce nume de familie. Că s-a născut în familia aia nu e vreun merit.Însăși istoria coroanei este una plină de sânge, abuzuri și incorectitudine… așa că dacă tu ți-l vezi superior, e treaba ta. Eu îl văd egal oricărui om de pe planeta asta.

Ca să nu ne mai lungim… nu ține nimeni copila la secret. Dar nici maimuțica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine’, a scris Cabral.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter