Mario Fresh a fost călcat în picioare de cei 4 bătăuși, în scandalul de pe litoral. Cu ce leziuni a ieșit ”ginerele” Andreei Esca din această altercație

Publicat pe

Mario Fresh a ieșit cel mai șifonat în urma altercației care a avut loc duminică dimineață, în parcarea unui club din Mamaia. El se afla împreună cu iubita lui, Alexia Eram, fiica Andreei Esca și cântărețul Jador.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Din informațiile martorilor oculari citați de Wowbiz.ro, Mario Fresh s-a ales cu o serie de lovitură la gură și corp din bătaia de la Mamaia! „Ginerele” Andreei Esca ar fi primit doi pumni zdraveni la maxilar, ceea ce a dus la dureri groaznice în acea zonă a fețe.

În acel moment, Mario a fost snopit în bătaie de cei patru agresori: căzut la pîmânt, cântărețul ar fi primit câteva picioare în spate și în alte părți ale corpului, așa că nu s-a putut apăra. Alexia a început, în acel moment, să strige după ajutor.

Mario Fresh a fost călcat în picioare de cei 4 bătăuși, în scandalul de pe litoral. Cu ce leziuni a ieșit 'ginerele' Andreei Esca din această altercațieMario Fresh a fost călcat în picioare de cei 4 bătăuși, în scandalul de pe litoral. Cu ce leziuni a ieșit 'ginerele' Andreei Esca din această altercație

În imaginile surprinse la fața locului se vede cum Jador era extrem de agitat, iar Mario Fresh îl „împingea' de la spate pentru a pleca de acolo. Însă, din păcate pentru el, Mario a fost cel mai bătut, deși el a vrut să evite scandalul.

Conform unor surse judiciare cei patru indivizi care i-au atacat pe cântăreți au fost identificați în acest moment și, în urma studierii situației, încadrarea faptei lor a fost schimbată, de la loviri și alte violențe (n.r. Articolul 198 Noul Cod Penal actualizat în 2020), ceea ce se pedepsește, în funcție de caz, cu închisoare sau amendă.

Jador și Mario Fresh ar fi luat bătaie la Mamaia din cauza unei femei

„Să vorbim despre Jador. Jador a luat bătaie în club pentru că prostul s-a dat la gagica unui băiat care nu știa că e smecher și așa mai departe. S-a dat la ea, a dansat cu ea, a băut un pahar de vin și așa mai departe și șmecherul ăla care l-a văzut s-a luat de el. Mai avea vreo patru-cinci prieteni pe afară, l-a bătut și pe celălalt, pe prietenul lui. L-a luat afară și i-a făcut ochiul atâta. L-a bătut pentru că s-a dat la gagică-sa. Bă, Jador, cine te crezi? Dacă dai tu ochi cu mine față în față, o să îți fac și eu ochiul ăsta drept așa, că ăla stâng am văzut că e umflat. Să înțeleagă toată lumea să Jador nu a luat bătaie degeaba', a povestit un individ pe nume „Rambo mafiotul” pe pagina lui de Youtube, potrivit wowbiz.ro.

Daca esti pe litoral, iata o lista cu locuri de vizitat in Constanta!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter