Părinții au murit, dar ei se războiesc pe avere. Fiica lui Cornel Galeș, în proces cu băieții Ilenei Ciuculete

Publicat pe

Părinții lor au murit, iar ei au rămas să se judece pentru avere. Fiica lui Cornel Galeș le-a intentat proces băieților Ilenei Ciuculete.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fata lui Cornel este din prima căsătorie a acestuia, iar tot scandalul a pornit de la un apartament lăsat în urmă de Ileana Ciuculete. 

Claudia Stroe, fiica lui Galeș, a intentat proces pe numele celor doi băieți: Mugurel și Cristi Sfetcu, fiii Ilenei Ciuculete. 

Data la care se va judecat acest proces este de 25 iunie, 2020. Cei trei se judecă pentru un apartament., asta după ce judecătorii i-au spus lui Cornel Galeș să nu îl vândă. 

El a decis să îl închirieze, deși se afla în proces cu copiii cântăreței. 

După ce soțul Ilenei Ciuculete a murit, apartamentul a rămas fără proprietar. 

Părinții au murit, dar ei se războiesc pe avere. Fiica lui Cornel Galeș, în proces cu băieții Ilenei CiuculetePărinții au murit, dar ei se războiesc pe avere. Fiica lui Cornel Galeș, în proces cu băieții Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș a murit în Spania, lăsând neîncheiat un război uriaș pentru averea Ilenei Ciuculete între el și copiii interpretei. 

Apartamentul valorează o avere

Apartamentul se află într-un cartier rezidențial iar Cornel Galeș a plătit la achiziție suma de 91.000 euro. Finisajele și mobilierul au mai costat încă 22.000 euro, după cum spunea chiar Galeș într-o emisiune de televiziune. Imobilul a fost cumpărat la câteva săptămâni după moartea Ilenei Ciuculete dar și după vânzarea casei din sectorul 1 contra sumei de 182.000 euro.

Apartamentul din Ilfov nu a intrat ca masă succesorială la procesul pe care Mugurel și Cristi Sfetcu i l-au intentat lui Galeș, iar aceștia nu au putut să dovedească faptul că banii cu care acesta a cumpărat imobilul proveneau din vânzarea vilei mamei lor, așa că era de așteptat ca fiica lui Galeș să moștenească atât apartamentul, cât și datoriile acestuia. 

Rămâne de văzut ce verdict vor da judecătorii în cazul apartamentului de sute de mii de euro. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter