Gabi Bădălău suspină după Claudia Pătrășcanu sau are o nouă iubită? Declarație de dragoste la miezul nopții: "Să-ți pui capul pe umerii sau genunchii ei..."

Publicat pe

Cui îi trimite Gabi Bădălău, fostul actual soț al cântăreței Claudia Pătrășcanu, mesaje romantice în miez de noapte? Internauții au intrat imediat la idei. Unii dintre ei speră să fi ajuns la concluzia că mama copiilor săi este femeia alături de care trebuie să trăiască, în timp ce alții cred că a făcut o nouă cucerire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Telenovela în care, de un an, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt personajele principale este departe de final. Au decis să divorțeze, apoi s-au împăcat, pentru ca mai apoi să se certe iarăși pe rețelele de socializare. Dată fiind declarația de dragoste pe care afaceristul o aruncă în eter la miezul nopții pare că ori s-au împăcat din nou, ori el vrea să-i ceară, într-un fel, iertare și să o aducă acasă pe Claudia sau are o altă iubită căreia îi trimite mesaje romantice.

Gabi Bădălău pare un bărbat sensibil și romantic, judecând activitatea sa de pe rețelele de socizalizare, deși mama copiilor săi îl descria drept un bărbat neimplicat în relație și pe alocuri violent.

Gândește-te la persoana pe care vreo să o găsești acasă atunci când te întorci după o zi lungă, să te asezi lângă ea pe canapea și să-ți pui capul pe umerii sau genunchii ei. Ți-o imaginezi? Acum dă-i mesaj, întreab-o ce face.', a fost mesajul publicat de Gabi Bădălau pe Instagram, târziu în noapte.

Gabi Bădălău suspină după Claudia Pătrășcanu sau are o nouă iubită? Declarație de dragoste la miezul nopții: "Să-ți pui capul pe umerii sau genunchii ei..."Gabi Bădălău suspină după Claudia Pătrășcanu sau are o nouă iubită? Declarație de dragoste la miezul nopții: "Să-ți pui capul pe umerii sau genunchii ei..."

Pe la începutul anului, aflam că Gabi ar fi într-o relație cu Mădălina Enache, fosta soție a fotbalistului Gabi Enache și, potrivit Spynews.ro, ar fi bifat deja câteva vacanțe romantice împreună.

'Cu banii tăi nu speli păcatele murdare'

În decembrie 2019, Claudia lansa piesa ‘Tată de duminică” prin care lăsa de înțeles ce simte o mamă singură și cum era viața ei alături de Bădălău.

Iertarea mea nu-i de vânzare
Cu banii tăi nu speli păcatele murdare
Ca orice mamă recunosc mi-e frică
Să te declar pierdut, dar copiii te strigă

Gabi Bădălău a reacționat imediat printr-un mesaj acid.

‘Nu poţi construi niciodată un regat cu o persoană care încă doreşte atenţia din sat’, a scris Gabi Bădălău pe una dintre rețelele de socializare.

Acuzată că urmărește averea soțului

După una dintre împăcările lor s-a scris că artista a decis să revină la Gabi Bădălău pentru că acesta ar fi convins-o, de fapt, cu averea lui. Claudia, însă, a reacționat imediat pe rețelele de socializare.

„S-a scris în presă că aștept avere și pensie alimentară că să-mi reconsolidez carieră… păi dacă ar fi fost așa… așteptăm nu?!  N-am ajuns nici măcar la primul termen dat de către instanța pentru divorț.  Din fericire, nu am așteptări nici de la soțul meu, nici de la instanța! Ce așteptări aș putea să am dintr-un salariu minim pe economie al soțului meu??? 

Mi-am demarat singură proiectele pentru traiul și binele nostru. Îmi iubesc copiii cel mai mult pe lumea asta și tot ce fac , voi face pentru ei și pentru confortul lor, să le fie cel mai bine!!!!  După ce am fost dați afară din casă, tatăl copiilor mei nu a avut niciodată restricții să-i viziteze la domiciliul meu din Agigea, doar că i-a vizitat când a avut timp și dispoziție , că era drumul lung pentru el.

Pentru confortul copiilor mei, de a fi mai aproape de tatăl lor și a nu mai fi supuși la naveta Bolintin-Agigea, am ales să ne mutăm la București, fără să aștept averi și pensii alimentare. Nu am solicitat nimic pentru mine personal, NICIODATĂ, a fost alegerea soțului meu calea judecătorească. Acum, să decidă legea și orice va decide va fi tot pentru copiii mei, pentru că în primul rând ei merită TOT, pe lumea asta. Este normal că eu, că mama să fac ce-mi stă-n puteri pentru ei.
Până în prezent, consider că doar de liniște și pace au nevoie sufletele mele minunate, atât ! Restul am eu grijă s-o ducem bine…până la pensia mea, nu până la a lor (din partea tatălui) ‘,
este mesajul transmis de Claudia.

„Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o’

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook, pe 12 august 2019.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter