Lidia Buble, dezvăluiri neașteptate. Cătălin Botezatu a fost primul bărbat din showbiz care i-a furat inima: "Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă"

Publicat pe

Lidia Buble pare să fi fost remarcată încă din urmă cu foarte mulți ani de Cătălin Botezatu, care își câștigase faima pe atunci de cel mai râvnit burlac din showbiz. Artista era fana numărul 1 a designerului și chiar ea a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe vremea când nu devenise o artistă cunoscută, când nu-l cunoscuse nici măcar pe Răzvan Simion, cel în brațele căruia și-a petrecut cinci ani, Lidia Buble visa cu ochii deschiși la Cătălin Botezatu. Vedeta a dezvăluit chiar dormea cu poza lui sub pernă și de îndată ce a auzit că va veni în Deva, orașul în care a crescut, nu a stat pe gânduri să se ducă la lansarea de carte a creatorului de modă.

Citește și: Dani Oțil i-a dat o replică usturătoare lui Răzvan, după despărțirea de Lidia Buble. Ce i-a spus prezentatorul colegului său, în direct:”Ești în criză de când…”

În urmă cu vreo 10 ani eram la Deva; eram o față obișnuită, mergeam la școală, eram la Liceul Sportiv. Am aflat de la colegele mele că în oraș vine Cătălin Botezatu să își lanseze o carte. Când am auzit acest lucru, mi-am zis că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă. Nu știam dacă să merg sau nu la lansare pentru că tatăl meu ne ținea așa puțin din scurt. Știam doar școală, biserica și acasă.

Am reușit să ajung, într-un final, la lansarea cărții lui și țin minte că a ținut un discurs foarte fain. Apoi, la final, toată lumea făcea poze cu el. Eu am rămas ultima, dar nu aveam telefon care să facă și fotografii; el a venit așa drăguț spre mine și m-a întrebat dacă și eu vreau să fac poze cu el, dar i-am spus că nu voi face', a declarat Lidia Buble pentru kfetele.ro.

Citește și: Gestul surprinzător făcut de Răzvan Simion la doar câteva ore după ce a anunțat despărțirea de Lidia Buble.Matinalul de la Antena 1 regretă separarea?

Lidia Buble:”Cătălin Botezatu mi-a spus la ureche că sunt foarte frumoasă”

Lidia a povestit cu lux de amănunte cum a decurs prima întâlnire cu designerul Cătălin Botezatu. Creatorul de modă i-a spus că este foarte frumoasă, afirmație cu care s-a lăudat în toată școală. De asemenea, solistei i-au rămas întipărite afirmațiile lui Cătălin de atunci, care i-a spus că va ajunge mare în viață. Lucru care s-a și întâmplat, dat fiind cât de cunoscută este frumoasa cântăreață.

Mi-a spus la ureche că sunt foarte frumoasă. Două săptămâni am sunat din trâmbița în toată școală: . Îmi aduc aminte că m-a atins pe mâna dreapta și mi-a zis că eu voi ajunge mare în viață asta. Vorbele alea m-au marcat, eu eram mică, nu aveam niciun plan în acest sens, el nu știa absolut nimic despre mine… Uite că vorbele lui s-au adeverit, am ajuns să fac ceea ce îmi place. Muzică m-a ales pe mine. Cătălin Botezatu este primul om care mi-a spus asta. Când este bun, el simte. Recunosc că îmi place mult, este unul dintre cei mai frumoși bărbați din România' , și-a mai amintit artista cu zâmbetul pe buze despre episodul trăit în adolescență.

Citește și: Și-a luat bagajele și a plecat de acasă.Unde locuiește Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion

Lidia Buble, dezvăluiri neașteptate. Cătălin Botezatu a fost primul bărbat din showbiz care i-a furat inima: "Eram disperată, dormeam cu  poză lui sub pernă"Lidia Buble, dezvăluiri neașteptate. Cătălin Botezatu a fost primul bărbat din showbiz care i-a furat inima: "Eram disperată, dormeam cu  poză lui sub pernă"

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Ce îi mai leagă pe Lidia Buble și Răzvan Simion, inclusiv după despărțire:”Suntem în continuare o echipă”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter