Ce îi mai leagă pe Lidia Buble și Răzvan Simion, inclusiv după despărțire: "Suntem în continuare o echipă"

Publicat pe

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, însă nu și-au spus adio definitiv, căci pe cei doi îi mai leagă… afacerile. Au rămas buni prieteni, motiv pentru care nu există niciun impediment pentru a nu-și duce la bun sfârșit proiectele pe care le au împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble și Răzvan Simion nu au rupt legăturile de tot. Nu mai sunt împreună, însă faptul că nu mai au o relație nu îi împiedică să aibă în continuare proiecte comune.

Răzvan Simion va rămâne în continuare managerul și impresarul Lidiei, mai ales că cei doi au colabarat extrem de bine, iar rezultatele s-au văzut în cariera artistică a aristei. Acest lucru reiese și din mesajul postat de Răzvan Simion, în momentul în care a anunțat despărțirea: „Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și, în rest, doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni”. 

Citește și: Primele imagini cu Răzvan Simion după ce a confirmat despărțirea de Lidia Buble.Cum a apărut prezentatorul la Neața

Nu degeaba se spune că dragostea și afacerile nu se amestecă. Se pare cei doi știu să separe lucrurile, iar colaborarea va merge mai departe, în ciuda diferențelor pe care le-ar avea în plan amoros.

De asemenea, la începutul anului trecut, cei doi au deschis o sală de evenimente, pe care au catalogat-o drept „a doua casă”. La deschiderea Shambala, Lidia a susținut un concert memorabil. În ultima perioadă nu au mai menționat nimic despre afacere, însă dacă vor continua colaborarea nu au de ce să renunțe nici la acest proiect.

Citește și: Și-a luat bagajele și a plecat de acasă.Unde locuiește Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion

Ce îi mai leagă pe Lidia Buble și Răzvan Simion, inclusiv după despărțire: "Suntem în continuare o echipă"Ce îi mai leagă pe Lidia Buble și Răzvan Simion, inclusiv după despărțire: "Suntem în continuare o echipă"

Sursa foto: Facebook, Captura YouTube

Citește și: Ce au făcut Lidia Buble și Răzvan Simion după ce prezentatorul TV a anunțat despărțirea.Lângă cine și-a găsit alinarea Răzvan imediat după anunțul dureros

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter