Primele imagini cu Răzvan Simion după ce a confirmat despărțirea de Lidia Buble. Cum a apărut prezentatorul la Neața

Publicat pe

Răzvan Simion a avut prima apariție, în cadrul emisiunii pe care o moderează alături de Dani Oțil, după ce a confirmat despărțirea de Lidia Buble!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

S-au adeverit zvonurile potrivit cărora Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, chiar prezentatorul de la Antena 1 fiind cel care a făcut tristul anunț.

Precum era de așteptat, după 5 ani de relație nu se poate ieși cu zâmbetul pe buze. Cu bune sau cu rele, este imposibil să ieși dintr-o relație fără pic de suferință. Este normal, iar faptul că Răzvan a declarat că dorește să-și vadă fosta partenera fericită, confirmă că au existat sentimente puternice între ei.

Citește și: Ce au făcut Lidia Buble și Răzvan Simion după ce prezentatorul TV a anunțat despărțirea.Lângă cine și-a găsit alinarea Răzvan imediat după anunțul dureros

Răzvan nu a putut să-și ascundă tristețea în direct, și a părut destul de abătut în emisiunea de luni dimineața, la doar o zi de la anunțul despărțirii. Imaginile vorbesc de la sine.

A încercat să mai schițeze un zâmbet pentru invitați, însă nu și-a putut ascunde sentimentele de tot.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Lidia Buble si Răzvan Simion.El era căsătorit, ea, o artistă debutantă. Cât de mult a evoluat Lidia de atunci și până acum

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni„, a anunțat Răzvan Simion duminică.

Primele imagini cu Răzvan Simion după ce a confirmat despărțirea de Lidia Buble. Cum a apărut prezentatorul la NeațaPrimele imagini cu Răzvan Simion după ce a confirmat despărțirea de Lidia Buble. Cum a apărut prezentatorul la Neața

Sursa foto: Facebook, Captura Antena 1

Citește și:Motivul pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, după 5 ani de relație:'Îi cer iertare pentru că…'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter