Motivul pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, după 5 ani de relație: ”Îi cer iertare pentru că...”

Publicat pe

Separarea era iminentă, iar relația lor a ajuns la final. Deși păreau fericiți împreună, Răzvan Simion a dezvăluit motivul pentru care el și Lidia Buble s-au despărțit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vestea că prezentatorul TV și artista nu mai formează un cuplu nu a fost atât de surprinzătoare pentru unii. Cei doi nu se mai afișau împreună, nu mai mergeau la evenimente împreună și nici nu mai postau fotografii cu ei doi.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, iar fiecare o va lua pe drumul său, însă cei doi vor continua să colaboreze pe plan profesional. Matinalul de la Antena 1 este managerul vedetei.

Se pare că motivul pentru care cei doi au decis să se despartă este nefericirea Lidiei Buble. Vedeta nu se mai simțea fericită alături de Răzvan Simion și împreună au decis să pună punct.

'Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.', este mesajul transmis de Răzvan Simion.

Citește și: Inevitabilul s-a produs, cu toate că Lidia Buble nega că ar fi existat probleme în relație înainte de despărțirea de Răzvan Simion: „Ne înțelegem mai bine ca oricând. El este dragostea vieții mele!”

Răzvan Simion a confirmat despărțirea de Lidia Buble

Cel care a anunțat despărțirea a fost chiar prezentatorul de la 'Neatza cu Răzvan și Dani'. După ce în urmă cu câteva zile au apărut zvonuri că cei doi nu mai sunt împreună, confirmarea a venit duminică seară.

Chiar dacă au încheiat relația, Lidia Buble și Răzvan Simion vor continua să aibă o relație de prietenie, pentru a putea colabora excelent pe plan profesional. Cei doi erau împreună de câțiva ani, însă tatăl artistei nu l-a cunoscut niciodată, iar întâlnirea ar fi avut loc doar dacă Răzvan Simion ar fi luat-o de soție pe Lidia.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțîn dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!'
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!'
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!' L.B.
Viața frumoasă, Suflețel!'
, a transmis Răzvan Simion pe Instagram.

Citește și: Trecutul amoros neștiut a ieșit la iveală! Lidia Buble urma să se mărite cu o vedetă de la „Survivor”! Care a fost motivul despărțirii

Răzvan Simion, acasă la o roșcată misterioasă

Recent, Răzvan Simion a fost surprins în timp ce a mers în casa altei femei, dar nu cu mâna goală, ci cu o pungă cu mâncare. Vedeta de la Antena 1 a fost într-o zonă bună a Capitalei, acasă la o roșcată misterioasă. Răzvan Simion nu a stat prea mult în casa femeii, iar când a ieșit avea în mână un pachet de țigări și dezinfectant, potrivit Ciao.

Nici până la această oră nu se știe cine este femeia cu care matinalul de la Antena 1 s-a întâlnit în lipsa iubitei sale.

Citește și: Lidia Buble, replică acidă: „Băi fetelor, eu vi-l las, mă, dar nu vrea!”

Motivul pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, după 5 ani de relație: 'Îi cer iertare pentru că...'Motivul pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, după 5 ani de relație: 'Îi cer iertare pentru că...'

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter