Lidia Buble a negat cu înverșunare problemele din relația cu Răzvan Simion! Incredibil ce a putut să declare acum doar câteva săptămâni: "Ne înțelegem mai bine ca oricând. El este dragostea vieții mele!"

Publicat pe

Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu, vestea fiind confirmată chiar de prezentator. Totuși, cu puțin timp în urmă Lidia Buble susține că relația merge ca pe roate, că se înțeleg de minune și că nu ar fi exclus chiar să devină în scurt timp părinți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai sunt împreună. După spusele prezentatorului de la Antena 1, cei doi au rămas în prezent prieteni și au decis „să plece într-o călătorie a regăsirii de sine, dar separat”.

Recent, însă, în interviurile acordate de Lidia Buble, cântăreața susținea că totul este roz, că relația decurge ca pe roate și că Răzvan este iubirea vieții ei: „Omul pe care Dumnezeu mi l-a adus în viața mea, cu care mă completez personal și profesional. El este dragostea vieții mele!„, spunea ea pentru Click!.

Citește și: Răzvan Simion confirmă despărțirea de Lidia Buble:„Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat'

Lidia Buble oferea asigurări că se înțelegeau mai bine ca oricând în ciuda zvonurilor că s-ar fi despărțit de Răzvan, în perioada carantinei: „Suntem izolați împreună, bineînțeles! (râde) Noi avem activități diverse, de la gătit împreună, vizionat serialele preferate, până la relaxat pe terasa casei noastre. Și, nu în ultimul rând, ne petrecem mai mult timp acum, alintându-ne și răsfățându-ne. Ne înțelegem mai bine ca oricând, și, da, izolarea ne-a apropiat și mai mult. Așa că, de unde atâta ceartă, când noi fructificăm timpul în iubire din belșug?!„.

Lidia Buble: „Nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic”

Într-o altă intervenție, la Vorbește Lumea, Lidia Buble a apărut extrem de zâmbitoare și de fericită că își petrece zilele în izolare alături de Răzvan, menționând chiar că nu exclude să iasă din carantină cu un bebeluș: „Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze’, a declarat Lidia Buble, extrem de veselă și optimistă.

Citește și: Despărțirea este iminentă! Ce a făcut Lidia Buble, după ce au apărut imaginile că iubitul ei, Răzvan Simion, a vizitat o roșcată la domiciliu!

În ciuda acestor declarații, în ciuda afirmațiilor că „sunt mai bine ca oricând”, se pare că inevitabilul s-a produs, iar relația lor s-a destrămat. Cel puțin asta susține Răzvan Simion: „Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni„.

Lidia Buble a negat cu înverșunare problemele din relația cu Răzvan Simion! Incredibil ce a putut să declare acum doar câteva săptămâni: "Ne înțelegem mai bine ca oricând. El este dragostea vieții mele!"Lidia Buble a negat cu înverșunare problemele din relația cu Răzvan Simion! Incredibil ce a putut să declare acum doar câteva săptămâni: "Ne înțelegem mai bine ca oricând. El este dragostea vieții mele!"

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: S-a rupt lanțul de iubire?Primele semne că Lidia Buble și Răzvan Simion nu ar mai forma un cuplu

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter