Gestul surprinzător făcut de Răzvan Simion la doar câteva ore după ce a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Matinalul de la Antena 1 regretă separarea?

Publicat pe

Vestea că Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu nu a fost o surpriză prea mare pentru unii, pentru că era evident că relația lor se răcise de ceva timp. Matinalul de la Antena 1 a făcut un gest surprinzător, la doar câteva ore după ce a anunțat despărțirea de artistă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cel care și-a asumat despărțirea a fost Răzvan Simion. El a postat pe Instagram un mesaj și o fotografie cu Lidia Buble în care dădea vestea. Se pare că prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost puțin indecis în ceea ce privește mesajul transmis, pentru că la scurt timp după ce l-a făcut public a decis să-l modifice.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Lidia Buble si Răzvan Simion. El era căsătorit, ea, o artistă debutantă. Cât de mult a evoluat Lidia de atunci și până acum

Probabil că Răzvan Simion regretă despărțirea de Lidia Buble și nu și-ar fi dorit să ajungă în acest punct. La doar câteva ore după ce matinalul a anunțat că relația lui de 5 ani cu iubita lui s-a terminat, Răzvan a ales să șteargă postarea. Nimeni nu-și explică motivul pentru care prezentatorul TV a ales să facă asta.

Se pare că Lidia Buble nu este prea afectată de această despărțire și cel mai probabil ea a ales ca fiecare să o ia pe drumuri diferite. Artista este mereu alături de prietenele ei și afișează mereu un zâmbet larg.

Citește și: Lidia Buble a împlinit 27 de ani! Cum și-a petrecut ziua de naștere, după ce Răzvan Simion a făcut anunțul despărțirii:”Nu îmi mai trebuie nimic”

Răzvan Simion a confirmat despărțirea de Lidia Buble

În ultima perioadă deja apăruseră foarte multe speculații că cei doi nu mai sunt împreună și iată că a venit confirmarea chiar de la Răzvan. Lidia Buble nu a vrut să comenteze nimic pe baza acestui subiect și a preferat să se comporte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțîn dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!'
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!'
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!' L.B.
Viața frumoasă, Suflețel!'
, a transmis Răzvan Simion pe Instagram.

Gestul surprinzător făcut de Răzvan Simion la doar câteva ore după ce a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Matinalul de la Antena 1 regretă separarea?Gestul surprinzător făcut de Răzvan Simion la doar câteva ore după ce a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Matinalul de la Antena 1 regretă separarea?

Citește și: Motivul pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, după 5 ani de relație: 'Îi cer iertare pentru că…'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter