Lidia Buble a împlinit 27 de ani! Cum și-a petrecut ziua de naștere, după ce Răzvan Simion a făcut anunțul despărțirii: "Nu îmi mai trebuie nimic"

Publicat pe

Cu toate că Răzvan Simion a anunțat recent despărțirea, Lidia Buble nu arată cât de mult afectat-o. Dimpotrivă! Frumoasa artistă și-a petrecut cu zâmbetul pe buze ziua de naștere!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble împlinește 27 de ani și este în culmea fericirii! Nu a comentat despărțirea de Răzvan și nici nu lasă deloc să se vadă dacă suferă. Este mereu cu zâmbetul pe buze și se simte norocoasă că are prietenele alături de ea, care o sprijină și o răsfață.

Cântăreața s-a arătat extrem de entuziasmată de eveniment, iar petrecerea a început încă de la miezul nopții.

Lidia Buble a făcut mai multe InstaStory-uri pentru a le arăta fanilor cât de bine s-a simțit în compania celor dragi.

Citește și: Și-a luat bagajele și a plecat de acasă.Unde locuiește Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion

Surpriza de care a avut parte Lidia Buble de ziua de naștere

Prietena sa apropiată, Denisa Potecaru, și sora ei, Lorena, i-au făcut o surpriză de proporții, puțin înainte de miezul nopții: i-au adus un tort și i-au cântat „la mulți ani'. Solista s-a arătat entuziasmată și a ținut să precizeze că nu îi mai trebuie nimic.

Citește și:Primele imagini cu Răzvan Simion după ce a confirmat despărțirea de Lidia Buble.Cum a apărut prezentatorul la Neața

„Vreau să vă spun că am cel mai bun tort ever. Dacă am tortul ăsta de ziua mea nu îmi mai trebuie nimic. Mulțumesc, fetelor. Vă iubesc', a spus Lidia Buble.

Într-un alt story, cântăreața încântă fanii cu un dans care a făcut furori, Lidia purtând o ținută sexy și arătând impecabil.

Răzvan Simion a confirmat în weekend despărțirea de Lidia Buble, după 5 ani de relație, precizând totuși că cei doi vor continua colaborarea în plan profesional: „Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni„.

Lidia Buble a împlinit 27 de ani! Cum și-a petrecut ziua de naștere, după ce Răzvan Simion a făcut anunțul despărțirii: "Nu îmi mai trebuie nimic"Lidia Buble a împlinit 27 de ani! Cum și-a petrecut ziua de naștere, după ce Răzvan Simion a făcut anunțul despărțirii: "Nu îmi mai trebuie nimic"

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Motivul pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, după 5 ani de relație:'Îi cer iertare pentru că…'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter