What's Up, în mijlocul unui nou scandal. Poliția a intervenit, după ce ar fi avut o altercație cu vecinii

Publicat pe

What’s Up nu se dezminte și a ajuns din nou în centrul unui scandal. Artistul ar fi sărit la bătaie la vecinii săi, iar Poliția a intervenit imediat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce în urmă cu câteva luni cântărețul a fost agresiv cu iubita lui și au intervenit oamenii legii, se pare că What’s Up are din nou probleme cu Poliția. Temperamentul vulcanic îi face numai probleme finului Andrei și al lui Cătălin Măruță.

Revista VIVA! de iunie
Revista VIVA! de iunie

Se pare că What’s Up a avut o altercație cu vecinii, iar totul a pornit de la faptul că artistul asculta muzică mult prea tare, potrivit Spynews.ro. Vedeta s-ar fi enervat la maximum când un vecin i-a sunat la ușă și i-ar fi zis să dea muzica mai încet, fiind deranjat de gălăgie. Până aici ar fi fost… pentru că What’s Up ar fi sărit la bătaie, fără să țină cont că persoana respectivă ținea un copil în brațe.

Citește și: Iubita lui What’s Up, primele declarații după ce a sunat la 112. „A împins ușa și mi-a prins degetul'

Poliția a intervenit imediat

Se pare că doar oamenii legii au putut să-l calmeze pe artist. Scandalul dintre artist și vecini ar fi continuat minute în șir, până la apariția Poliției.

What’s Up ar fi avut o altercație cu vecinii

Părinții lui What’s Up au intervenit și au discutat cu autoritățile. După lungi discuții, familia artistului a intrat în bloc, însă fără acesta.

Nu este pentru prima dată când What’s Up are un comportament agresiv. În trecut, artistul a mai avut mare de câteva ieșiri violente și se pare că acesta nu se poate controla absolut deloc.

What's Up, în mijlocul unui nou scandal. Poliția a intervenit, după ce ar fi avut o altercație cu veciniiWhat's Up, în mijlocul unui nou scandal. Poliția a intervenit, după ce ar fi avut o altercație cu vecinii

Citește și: Răsturnare de situație în relația dintre What’s Up și Alice, la 6 luni de la scandalul cu bătaie, droguri și poliție chemată la miezul nopții. Ce se întâmplă cu cei doi, acum

FOTO: Facebook, Spynews

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter