Dani Oțil i-a dat o replică usturătoare lui Răzvan, după despărțirea de Lidia Buble. Ce i-a spus prezentatorul colegului său, în direct: "Ești în criză de când..."

Publicat pe

După o despărțire, fiecare dintre parteneri încearcă să treacă peste așa cum știu mai bine. Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble, iar mesajul lui a lăsat de înțeles că suferă enorm, pentru că n-a reușit să o facă fericită. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Așa cum a spus și el, Lidia nu se mai simțea fericită lângă Răzvan, motiv pentru care cei doi au decis să se despartă. Cum era normal, Răzvan suferă enorm din această cauză, iar asta se vede și la televizor, în emisiunea pe care o prezintă în fiecare dimineață, la Antena 1. 

Răzvan și Dani au avut un schimb de replici cel puțin ciudat, în cadrul emisiunii, care arată că matinalul este încă afectat de recenta despărțire. 

'Răzvan Simion: „Schimb criză de 40 pe două mai mici de 20'

Dani Oțil: „Ești în criză de când te știu', a fost schimbul de replici între cei doi colegi.

Prezentatorul TV a publicat, pe 7 iunie, un mesaj pe contul său de Instagram, pe care ulterior l-a șters. 

În mesaj, Răzvan vorbește despre despărțirea de Lidia și despre cum a devenit „insuficient' pentru ea. 

Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit.

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi… fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept', este o parte din mesajul prezentatorului. 

Dani Oțil i-a dat o replică usturătoare lui Răzvan, după despărțirea de Lidia Buble. Ce i-a spus prezentatorul colegului său, în direct: "Ești în criză de când..."Dani Oțil i-a dat o replică usturătoare lui Răzvan, după despărțirea de Lidia Buble. Ce i-a spus prezentatorul colegului său, în direct: "Ești în criză de când..."

Lidia, mai fericită ca niciodată

Pe de cealaltă parte, Lidia Buble pare în al nouălea cer. De curând, și-a serbat ziua de naștere și a dat o petrecere cu apropiații. Acum, vedeta a postat fotografii de la o altă petrecere aniversară, iar fotografiile și story-urile sale lasă de înțeles că este extrem de fericită și liberă. 

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă