Ce scrie pe crucea lui Costin Mărculescu. Apropiații au greșit un detaliu extrem de important

Publicat pe

Vestea morții lui Costin Mărculescu a luat prin surprindere lumea mondenă, dar și pe apropiați. Actorul a fost găsit mort, în cadă, în noaptea de miercuri spre joi. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vecinii au alertat autoritățile, pentru că nu îl mai văzuseră pe Costin de trei zile, în cndițiile în care el își plimba zilnic câinele. 

Trupul lui a fost dus la INML pentru autopsie, iar cauza morții a fost infarctul. 

Sicriul lui a fost depus la capelă, însă pe cruce s-a strecurat o greșală imensă, făcută de apropiații vedetei. 

Pe crucea lui Mărculescu a fost scrisă data decesului ca fiind 11 iunie, însă aceea este data la care el a fost găsit decedat în casă. Medicii legiști au spus că actorul murise cu 3 zile în urmă, el fiind descoperit mort în cadă în noaptea de luni spre marți, adică 10-11 iunie, adică miercuri, după miezul nopții. 

Așadar, potrivit informațiilor oferite de medicii legiști, Costin Mărculescu a decedat undeva în data de 8 iunie, adică luni, zi în care a intrat pe o aplicație de mesagerie. Ultimul act pe această aplicație este  luni, la ora 12:21, ora prânzului. 

Semnul divin de la priveghiul actorului

La priveghiul actorului, apropiații lui au fost extrem de surprinși, după ce un porumbel a poposit chiar pe masa pe care preotul a sfințit bucatele. 

„N-am văzut așa ceva, el este, este sufletului lui', a fost reacția Oanei Roman. „Ăsta e el care nu putea să stea niciodată departe, nu știți cu toții, că toți îl cunoaștem' a spus un bărbat de la priveghiul lui Costin Mărculescu.

Costin Mărculescu va fi înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Reînvierea din București, a anunțat prietena lui, Mara Bănică. 

„Pentru cei care doresc să îi aducă un omagiu lui Costin Marculescu, este depus la biserica Sfântul Gheorghe Nou. Astăzi începând cu orele 18.00 se vor citi Stâlpii.

Înmormântarea vă avea loc sâmbăta, la 13.00, la cimitirul Reînvierea. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Costin!', a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter