(P) Noua colecție RAGE AGE de la Modivo – versiunea modernă a rock‘n’roll’ului

Publicat pe

Nebunia anilor 80 își începe marea reîntoarcere pe scena modei cu o colecție surprinzătoare, care se distinge prin îndrăzneala creației și un design unic. Designerii se îndreaptă spre zona unui stil clasic atemporal prin forme supradimensionate, croieli îndrăznețe  și carouri. Iar pielea și negrul joacă rolul principal. Vă prezentăm Rage Age –  brandul rebel cu suflet de rock’n’roll disponibil numai în magazinele online de modă premium modivo.ro și epantofi.ro. 

Piesele au fost create în așa fel încât să poată fi utilizate în mai multe sezoane. Hainele sunt realizate în conformitate cu filosofia fair trade' și „less waste', ceea ce înseamnă că marca se bazează pe fibrele moderne, folosește țesăturile „până la capăt', aplică principiile croitoriei responsabile și urmărește ideea dezvoltării durabile pentru a evita supraproducția. – spune Justyna Gustaw, Brand Manager pentru Rage Age la eobuwie.pl

Pregătește-te să te îndrăgostești de geci, paltoane, pantaloni și top-uri caracterizate de minimalism urban, originalitate și multă personailtate.  Noua colecție a fost creată cu gândul la stilul urban și traiul în armonie cu acesta. Metropola plină de viață este fundalul perfect pentru călătoriile creative de zi cu zi  și pentru a-ți urma propriile căi.

Descoperă toate produsele marca Rage Age online, pe pagina modivo.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter