Drama neștiută a actriței Meryl Streep. Și-a pierdut primul iubit, răpus de o boală cruntă: "Aş fi făcut orice pentru el"

Publicat pe

Meryl Streep, cunoscută drept cea mai nominalizata actriță din istoria filmului, este o femeie puternică! Mereu cu zâmbetul pe buze, lasă impresia că parcă nimeni și nimic nu ar putea să o doboare! Cu toate acestea, marea actriță ascunde o mare durere în suflet, despre care puțini știu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

A fost nominalizată de peste 20 de ori la Premiile Oscar, dintre care a câștigat trei, iar talentul său nu poate fi pus sub nicio formă în discuție. Este o actriță desăvârșită, iar mulți ar spune că succesul din plan profesional s-ar traduce și în noroc în plan personal. Doar că lucrurile nu stau tocmai așa.

Drama neștiută a actriței Meryl Streep. Și-a pierdut primul iubit, răpus de o boală cruntă: "Aş fi făcut orice pentru el"Drama neștiută a actriței Meryl Streep. Și-a pierdut primul iubit, răpus de o boală cruntă: "Aş fi făcut orice pentru el"

La sfârșitul anilor ’70, în timp ce încă își făcea un nume, Meryl Streep a suferit o pierdere teribilă, care ar fi putut să-i deraieze cu ușurință cariera, dar și viața personală. În schimb, ea a ales să-și deschidă inima și tocmai acea decizie a ajutat să pună bazele pentru decenii de succes și fericire.

Și cei mai renumiți actori au de suferit, iar Meryl Streep nu este în niciun caz excepția! Faimoasa actriță a suferit în tinerețe, pierderea omului pe care îl iubea lăsând răni adânci în sufletul ei.

Meryl Streep s-a iubit cu John Cazale

Vedeta nu s-a ascuns și a vorbit despre povestea ei de dragoste cu actorul John Cazale. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește, fără să țină cont de diferența de 12 ani de vârstă. La acel moment, Meryl avea 29 de ani, iar el 41 de ani. Primul act din povestea lor de dragoste a început să se „scrie” odată cu producția Measure for Measure, unde au primit amândoi roluri, potrivit goalcast.com.

Meryl Streep a sesizat încă de la început că John era pur si simplu „altfel” decât toți ceilalți pe care îi cunoștea. Conexiunea dintre ei era frapantă, atât pe marile ecrane, cât și în viața personală.

La rândul lui, John Cazale era fascinat de celebra actriță, admirându-i constant talentul și dedicarea cu care interpreta un rol. Un prieten al actorului sublinia că la un moment dat nu făcea altceva decât să vorbească despre ea.

Meryl Streep: „Aş fi făcut orice pentru John”

„Aş fi făcut orice pentru John, povestea Meryl Streep, la un moment dat, care radia ori de câte ori se afla în preajma partenerului ei.

S-au mutat împreună și relația mergea excelent, cariera era pe o pantă ascendentă și deja începuse să se învârtă în cercuri selecte, alături de mari actori, precum Al Pacino. Niciun nor nu se arăta la orizont, până la… primele simptome.

Citește și: Se îmbracă românește! Meryl Streep, apariție de senzație, la 71 de ani:a purtat o ie și jeanși mulați

Citește și: Cum arată Meryl Streep la 71 de ani!Actrița și-a păstrat silueta și nu are nicio operație estetică: iată secretul ei

Citește și: Ce operații estetice are Iulia Albu. Vedeta a recunoscut:'Mai trebuie să mă ocup de…'

Citește și: Cum arăta Raluca Pastramă la 19 ani, înainte de a-l cunoaște pe Pepe.Între timp, și-a făcut multe operații estetice

Iubitul lui Meryl Streep, răpus de boală

John Cazale a început să se simtă rău pe platourile de filmare, iar după numeroase investigații, medicii au venit cu o veste tulburătoare: iubitul lui Meryl Streep avea cancer la plămâni și metastază.

În urma diagnosticului, cuplul a început să filmeze împreună pentru The Deer Hunter și după cum a spus regizorul Michael Cimino People în 1995, „Meryl a rămas alături de el în fiecare moment'.

Totuși, atunci când pro­ducătorii au aflat că John Ca­zale este bolnav, ar fi solicitat înlocuirea lui, numai că Meryl i-a sărit imediat în apărare, amenințând că va pleca odată cu el din producţie.

John Cazale era supus unui tratament care devenea tot mai costisitor. Astfel, Meryl a luat decizia de a pleca în Austria pentru a filma Ho­locauste. Toți banii câștigați mergeau către tratament, numai că tot ce își dorea actrița era să fie alături de iubitul ei.

Meryl Streep: „Unii susțin că am dus totul la extrem”

La scurt timp, și-a dat seama că timpul se scurgea în defavoarea lor. Astfel, a revenit în New York și i-a stat iubitului ei alături clipă de clipă, timp de 5 luni, după ce a decis să facă o pauză.

A stat alături de John până la cea din urmă suflare și nu s-a dezlipit de el nici în ultimele zile petrecute în spital: „Unii susțin că am dus totul la extrem. Dar dacă ar fi fost vorba despre o mamă şi fiul ei s-ar mai fi pua asta în discuție? Asta înseamnă iubirea, sub orice formă ar fi ea, a subliniat Meryl Streep, care este convinsă că a făcut ceea ce era corect.

Pe data de 12 martie 1978, John Cazale a murit. Însă, din fericire, soarta i-a surâs și nu a lăsat-o pradă durerii. A fost un moment de cotitură pentru ea, care i-ar fi putut schimba întreaga traiectorie a vieții. Însă, nu s-a închis, fapt ce a ajutat-o să se transforme în femeia care este astăzi.

Cum și-a revenit Meryl Streep după moartea iubitului din tinerețe

După pierderea iubitului ei, Meryl era vulnerabilă și cum nu s-a simțit în stare să-i strângă singură lucrurile și-a chemat fratele în ajutor. Acesta din urmă a venit însoțit de bunul lui prieten, sculptorul Don Gummer.

La acel moment, el și-a pus casa la dispoziția actriței, dat fiind că trebuia să plece într-o călătorie în Pakistan. Soarta a făcut ca el să se întoarcă mai devreme decât era prevăzut, din cauza unui accident de motocicletă. S-au îndrăgostit și 6 luni mai târziu s-au și căsătorit.

Meryl Streep și Don Gummer sunt căsătoriți din 1978 și au împreună patru copii: Mamie Gummer, Grace Gummer, Henry Wolfe Gummer, Louisa Gummer. Chiar dacă la acel moment s-au născut o serie de controverse și speculații, la 42 de ani de la căsătorie acrița este convinsă că a făcut bine să se lasă pradă sentimentelor sale, independent de gura lumii.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter