Cum arăta Raluca Pastramă la 19 ani, înainte de a-l cunoaște pe Pepe. Între timp, și-a făcut multe operații estetice

Publicat pe

Raluca Pastramă arată impecabil după ce a adevenit de două ori mamă, însă soția lui Pepe nu este ajutată doar de moștenirea genetică. Iată cum arăta la 19 ani și ce operații estetice are acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă este, la momentul actual, una dintre cele mai admirate vedete, pagina ei de Instagram fiind cea mai bună dovadă în acest sens. De-a lungul căsniciei cu Pepe, bruneta s-a schimbat mult și, deși moștenirea genetică i-a fost favorabilă, Raluca a considerat totuși că are nevoie de îmbunătățiri.

Drept urmare, brunte a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician pentru diverse intervenții, la un moment dat ajungând chiar să fie comentată de către fani că s-a transformat în… Oana Zăvoranu, prima soție a lui Pepe.

Ce intervenții estetice are Raluca Pastramă

Pe parcursul căsniciei cu Pepe, schimbările în aspectul fizic al Ralucăi nu au întârziat să apară. Soția artistului și-a pus silicoane și și-a făcut intervenții la nas, la buze și la sprâncene, lookul său fiind acum total diferit.

Mai mult, Raluca a decis că are nevoie de o schimbare și în partea inferioară a corpului, soția artistului apelând și la o intervenție la fese, fapt dezvăluit chiar de către sora ei. La toate acestea se adaugă schimbările de hairstyle și de machiaj, mult mai îndrăznețe, care au făcut-o pe Raluca de nerecunoscut.

Cum arăta Raluca Pastramă la 19 ani, înainte de a-l cunoaște pe Pepe. Între timp, și-a făcut multe operații esteticeCum arăta Raluca Pastramă la 19 ani, înainte de a-l cunoaște pe Pepe. Între timp, și-a făcut multe operații estetice

Oana Zăvoranu, despre divorțul lui Pepe și… împăcarea lor

La scurt timp după ce Pepe a anunțat despărțirea de Raluca, înmediul online a fost agitație marii, fanii artistului și ai Oanei Zăvoranu exprimându-și dorința ca cei doi să devină din nou un cuplu. În stilu-i ironic binecunoscut, Oana Zăvoranu a comentat cu privire la despărțirea celor doi, pe care o consideră o regie ieftină, iar când a venit vorba despre împăcarea cu Pepe a fost foarte tranșantă. Oana nu a ezitat să-i dea replica unei admiratoare, punând lucrurile la punct imediat.

'Eu cred că Pepe n-a încetat niciodată să te iubească! Nu te-a uitat o clipă, apăreai peste tot în viața lui. Poți face 10 copii doar de dragul de a fi „în rând cu lumea” cum credea el, dar niciodată nu te-a uitat. O spune cu atâta usurință, a băgat divorț, asta e. Cand iubești nu te împaci așa ușor cu ideea. El n-a fost niciodată în acel film. A încercat doar din ambiție, să-ți arate că el își face familie', i-a scris Oanei o admiratoare.

'Deși ultima parte a comentariului tău îmi jignește cumva actualul mariaj, știu că nu e cu intenție… ești un om inteligent și dacă ar fi existat mai mulți ca tine, nu mai eram eu linșată mediatic de cel ce azi joacă' un rol prost și face pe victima… nu mai spera în van, ce e în spate nu mai poate fi niciodată în față (…) Te pup și crede-mă că sunt bine cum sunt acum și îmi doresc ca lumea să nu mai viseze la ceva ÎNCHEIAT PENTRU TOTDEAUNA', a răspuns Oana Zăvoranu.

Citește și: Alina Pușcău, drumul din cartierul Sălăjan la Hollywood. Ce spune despre familie și viața sentimentală: „Ține de destin” / EXCLUSIV

Citește și: Donald Trump a avut trei soții și o lungă listă de amante! Președintele SUA s-a lăudat că a profitat de faimă pentru a face sex

Citește și: Elvira Deatcu are coronavirus. Actrița din VLAD a anunțat că toată familia a contractat virusul: 'Șocul a fost destul de mare'

Citește și: Alexandra Velniciuc iubește de aproape 20 de ani același bărbat! Cine i-a pus actriței inima pe jar: „Nu suntem căsătoriți, dar…”

Citește și: Cum arată Melanie Griffith în costum de baie, la 63 de ani. Urmează o dietă care îi poartă numele: iată meniul zilnic

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter