Donald Trump a avut trei soții și o lungă listă de amante! Președintele SUA s-a lăudat că a profitat de faimă pentru a face sex

Publicat pe

Donald Trump a avut doar trei soții, însă viața lui amoroasă a fost una destul de tumultuoasă… De la iubite care au afirmat că era cel mai grozav în pat la femei care au regretat că l-au cunoscut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Viața amoroasă a lui Donald Trump a fost un subiect larg dezbătut de presă, cu precădere în campaniile electorale, când sunt scoase la iveală până și cele mai bine ascunse secrete. Așa a izbucnit scandalul iscat de Stormy Daniels, un star porno care a susținut că a avut o relație cu președintele SUA în 2006… Dar acesta este doar vârful de lance, deoarece lista amorurilor lui Donald Trump, care acum este la a treia căsătorie, este foarte lungă.

Cele trei soții ale lui Donald Trump

Ivana Trump, mama celor trei copii ai lui Trump, a fost căsătorită cu Donald din 1977 și până în 1992. Cei doi au împreună doi fii și o fiică – Donald Jr., Ivanka și Eric – și nouă nepoți. Cei doi au rămas în relații bune deși s-a spus că Melania era deranjată de faptul că Ivana considera că ea este adevărata Primă Doamnă.

Marla Maples și Donald au fost căsătoriți din 1993 până în 1999, cei doi cunoscându-se pe vremea când el era însurat cu Ivana. Cei doi au împreună o fiică, iar Marla a intrat în istorie cu declarația apărută pe prima pagină a unui tabloid, în care susținea că Tump a fost cea mai bună partidă de sex pe care a avut-o…

Cea de-a treia și actuala soție a lui Trump, Melania, și-a cunoscut soțul pe când era model și i-a fost iubită timp de mai mulți ani, înainte de a se căsători, în 2005. Cei doi au împreună un fiu, pe Barron, dar relația lor de cuplu nu este deloc una bună, președintele SUA înșelându-și soția în numeroase ocazii, motiv pentru care cei doi dorm acum în paturi separate…

Amantele lui Donald Trump – un lung șir de modele

Un nume acum uitat, tenismena Gabriela Sabatini, a fost una dintre iubitele lui Donald Trump. Acesta a invitat-o pe sportivă la o partidă de tenis în anul 1989, pe când ea avea doar 19 ani, cei doi având ulterior o aventură care a durat însă doar o lună de zile. La vremea respectivă, Donald Trump avea 43 de ani, era însurat cu Ivana și se combinase deja cu Marla Maples, cea care avea să-i devină soție!

A urmat modelul Kylie Bax, care l-a făcut și ea pe Trump să uite că era însurat cu Marla de doi ani. după ce relația lor s-a încheiat, Kylie și Trump au rămas în relații bune, modelul susținându-l pe viitorul președinte în campania electorală din 2006. Mai mult, aceasta i-a luat apărarea fostului său iubit atunci când acesta s-a confruntat cu acuzația de hărțuire sexuală.

Donald Trump a avut trei soții și o lungă listă de amante! Președintele SUA s-a lăudat că a profitat de faimă pentru a face sexDonald Trump a avut trei soții și o lungă listă de amante! Președintele SUA s-a lăudat că a profitat de faimă pentru a face sex

Donald Trump a fost descris ca… gentlemanul perfect

Următoarea iubită, Kara Young, a fost tot model, tânăra birasială și Trump având o relație de doi ani. Ulterior, ea s-a declarat șocată după reacția președintelui față de evenimentele din Charlotessville, menționând că „nu l-am auzit niciodată făcând un comentariu disprețuitor față de nicio rasă”.

Pe lista iubitelor lui Donald Trump s-a aflat și modelul Rowanne Brewer Lane, în vârstă de 26 de ani, cei doi având însă o relație de scurtă durată. Trump nu a ratat-o nici pe Allison Giannini, și ea tot model, pe când se afla în plin proces de divorț cu cea de a doua soție. Atunci ea avea 27 de ani și el 50, iar ulterior l-a descris ca pe un gentleman perfect, declarându-se șocată de afirmațiile făcute la adresa lui Trump, care era considerat misogin și abuzator înrelația cu femeile.

De asemenea, s-a speculat că printre iubitele lui Donald Trump s-au mai numărat și actrița Candice Bergen, modelul Anna Nicole Smith și, nu în ultimul rând, Carla Bruni, soția fostului președinte Nicholas Sarkozy.

Citește și: Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației”

Citește și: Raluca Pastramă, primele imagini după despărțirea de Pepe. La cine au rămas fetele

Citește și: Alexandra Ungureanu a fost cerută în căsătorie de două ori. De ce nu a ajuns la altar: „Nu o să aleg măritișul ca pe un compromis”/ EXCLUSIV

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle își avertizează fiica: „Aș putea muri mâine!”

Citește și: Viața lui Jack Nicholson, scenariu de film! A crescut fără tată și abia după 4 decenii a aflat că sora lui îi era, de fapt, mamă…

Lovitura sub centură

La alegerile din 2016, Donald Trump a primit o lovitură sub centură, oponenții săi democrați scoțând la iveală o înregistrare incriminatoare. În cadrul discuției surpinse pe bandă, viitorul președinte american se lăuda că s-a folosit de faima lui pentru a încerca să se culce cu femeile și să le pipăie fără a aștepta consimțământul lor.

„Când ești faimos, te lasă să o faci. Poți să faci orice”, spunea președintele american în înregistrarea obținută de Washington Post.

Paradoxal, în 2016, majoritatea femeilor albe l-au votat pe Donald Trump…

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter