Analia Selis spune totul despre divorțul de Răzvan Suma. Fostul ei soț s-a mutat în casa mamei artistei: „Au fost certuri”

Publicat pe

Analia Selis a vorbit despre divorțul de Răzvan Suma, cel alături de care până nu mult timp forma o familie. Cântăreața a dezvăluit că artistul a plecat de acasă într-un apartament de-al mamei sale. Între cei doi au existat și certuri, însă acum Analia pare că a trecut peste tot și este împăcată cu sine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Analia Selis și Răzvan Suma aveau o căsnicie de 17 ani și sunt părinții a doi copii, Noa și Tiago. Inviată la o emisiune de televiziune, artista a povestit că ea și artistul s-au despărțit în urmă cu un an, pe data de 1 decembrie.

„Despărțirea s-a întâmplat pe 1 decembrie anul trecut. Încă nu am divorțat, urmează sigur. Anul trecut a fost determinant și undeva în luna noiembrie am realizat că ceea ce trăiam nu era pentru mine. Eu am luat hotărârea. Au fost certuri, perioade de up and down, dar nu în fața copiilor. Cred că dacă nu o luam eu, nu se întâmpla', a spus Analia Selis la o emisiune tv.

Copiii celor doi, șocați de vestea divorțului

Întrebată dacă Răzvan Suma și-a refăcut acum viața cu altcineva, vedeta a declarat că nu vrea să discute despre acest subiect. Analia Selis a mărturisit însă că ea și artistul se ajută în continuare cu creșterea copiilor. Aceștia au fost șocați de vestea dată de părinții lor.

Analia Selis spune totul despre divorțul de Răzvan Suma. Fostul ei soț s-a mutat în casa mamei artistei: „Au fost certuri'Analia Selis spune totul despre divorțul de Răzvan Suma. Fostul ei soț s-a mutat în casa mamei artistei: „Au fost certuri'

Analia Selis spune că acum nu mai are sentimente față de fostul soț

Analia Selis a mărturisit că a apelat la ajutorul mamei ei după despărțire. Femeia închiria un apartament aflat în apropiere și i-a propus acesteia să se mute la ea, pentru că oricum avea nevoie de ajutor, iar Răzvan Suma să meargă să locuiască acolo.

Citește și: Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației'

Citește și: Raluca Pastramă, primele imagini după despărțirea de Pepe. La cine au rămas fetele

Citește și: Alexandra Ungureanu a fost cerută în căsătorie de două ori. De ce nu a ajuns la altar: „Nu o să aleg măritișul ca pe un compromis'/ EXCLUSIV

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle își avertizează fiica: „Aș putea muri mâine!'

Citește și: Viața lui Jack Nicholson, scenariu de film! A crescut fără tată și abia după 4 decenii a aflat că sora lui îi era, de fapt, mamă…

„Ne ajutăm cu copiii, ne înțelegem destul de bine în ceea ce privește viața de părinți. Pentru copii a fost un șoc. (…) Mama mea închiria un apartament. Am vorbit cu ea și i-am zis să vină la mine și Răzvan va pleca în apartamentul tău. După ce a plecat, vreo 10 zile a fost greu, dar acum nu mai există niciun sentiment', a adăugat vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter