Tatăl lui Meghan Markle își avertizează fiica: "Aș putea muri mâine!"

Publicat pe

Tatăl lui Meghan Markle continuă războiul, după ce i-a trădat încrederea fiicei sale, și nu oricum, ci pe bani. Acum, acesta se teme că nu va apuca ziua procesului…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ruptura dintre tatăl lui Meghan Markle și fiica lui a intervenit la scurt timp după căsătoria ei cu Prințul Harry, la care părintele său nu a participat, fiind în recuperare în urma unei intervenții pe cord. Din păcate însă pentru relația lor deja pusă la încercare, tatăl Ducesei de Cambridge, care cu puțin timp înaintea nunții s-a lăsat fotografiat de paparazzi, contra cost, ulterior a făcut publică o scrisoare pe care i-o trimisese fiica sa…

Tatăl lui Meghan Markle și-a vândut fiica pentru bani și pentru faimă

Atât Thomas Markle, cât și ceilalți doi copii ai săi – Thomas Jr. și Samantha -, frații vitregi ai Ducesei de Sussex, au profitat cât au putut de relația de rudenie cu Meghan, sporindu-și veniturile, dar și notorietatea, prin intermediul interviurilor și al emisiunilor radiofonice și televizate în care vindeau „secrete' din viața fiicei și, respectiv, a surorii lor.

Totul a culminat cu momentul în care tatăl lui Meghan Markle a dat publicității o scrisoare primită de la fiica lui. Drept urmare, Meghan a dat în judecată trustul de presă responsabil pentru nerespectarea caracterului privat al scrisorii. La vremea respectivă, tatăl lui Meghan Markle s-a dovedit nerăbdător să depună mărturie la tribunal. Acesta susținea că „totul va ieși la iveală' atunci când ei doi vor fi față în față în sala de judecată. Una dintre scrisorile trimise de Meghan urmează să fie, de asemenea, probă la proces.

Tatăl lui Meghan Markle își avertizează fiica: "Aș putea muri mâine!"Tatăl lui Meghan Markle își avertizează fiica: "Aș putea muri mâine!"

Tăticule, cu inima întristată îți scriu aceste rânduri, pentru că nu înțeleg de ce ai ales acest drum și nu-ți dai seama câtă durere provoci. Acțiunile tale mi-au zdrobit inima într-un milion de bucăți – nu numai pentru că ai provocat o durere care nu era necesară, ci pentru că ai ales să nu spui adevărul și te-ai lăsat manipulat, lucru pe care nu-l pot înțelege, este doar o parte a emoționantei scrisori trimise de către Meghan tatălui său.

Citește și: Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației”

Citește și: Raluca Pastramă, primele imagini după despărțirea de Pepe. La cine au rămas fetele

Citește și: Daniel Buzdugan s-a îndrăgostit la prima vedere și acum are o căsnicie de 17 ani. Cine e soția lui și unde s-au cunoscut / EXCLUSIV

Citește și: Irinel Columbeanu dezvăluie de ce i-a ars vila din Izvorani. Bunuri de mare valoare, neasigurate, s-au făcut scrum în incendiu!

Citește și: George Burcea s-a schimbat complet după divorț. Ce spune despre relația cu cele două fiice pe care le are cu Andreea Bălan: 'Așa trebuia să se întâmple'

Procesul s-a amânat la cererea lui Meghan Markle

Thomas Markle va fi martor pentru Associated Newspapers, trust ce deține Mail on sunday și MailOnline, publicații date în judecată în urma unui articol în care apăreau fragmente ale unei scrisori olografe pe care ea i-o trimisese tatălui său. După ce fiica lui a cerut și obținut amânarea procesului, ce urma să aibă loc în ianuarie, pentru toamna anului viitor, Thomas Markle se treme că nu va supraviețui până atunci…

Tatăl lui Meghan Markle îşi doreşte ca procesul să se finalizeze cât mai repede, declarând că apariția sa în calitate de martor îi provoacă anxietate. Mai mult, Thomas susține că se confruntă cu răceala de trei-patru ani, din cauza problemelor pe care le are la plămâni și la inimă, mărturisind că nu poate face mai mult de 40 de pași fără să obosească și să i se taie răsuflarea.

„Niciuna dintre rudele mele nu a trăit mai mult de 80 de ani. Sunt realist când spun că aș putea muri mâine. Cu cât va avea loc mai repede procesul, cu atât mai bine”, a declarat Thomas Markle.

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter