Când au început problemele între Pepe și Raluca și ce a dus la divorț: "De mai bine de două-trei luni..."

Publicat pe

Vestea că Pepe divorțează de Raluca Pastramă a venit ca un șoc pentru fanii acestuia, dar și pentru familia lor. Chiar dacă fetițele sunt prea mici ca să afle ce se întâmplă între cei doi părinți, Pepe a spus că nu este cale de întoarcere și că Raluca a fost cea care a luat decizia și că nu mai locuiesc împreună de două săptămâni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, surse din anturajul celor doi fac declarații și spun că problemele lor au început în urmă cu mai multe luni. În principiu, cei doi nu s-ar fi certat, doar că Raluca Pastramă ar fi decis să renunțe la căsnicia cu Pepe. Mai mult, ea spunea la un moment dat că ar fi vrut să fie cunoscută mai în profunzime de către oameni, nu doar prin intermediul unor fotografii.

„Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze', spunea Raluca.

Surse din anturajul celor doi au povestit pentru wowbiz.ro că cei doi nu se mai înțelegeau, însă fără să fie vorba despre certuri sau scandaluri, ci doar că viziunile lor asupra viitorului și asupra familiei au încetat să coincidă.

'Nu se mai înțelegeau. Au viziuni diferite asupra viitorului, asupra ideii de familie. Nu se înțelegeau fără să se certe neapărat. Ei sunt diferiți oricum, Raluca este o fire mai retrasă, el este opusul ei. Pepe suferă enorm că s-a ajuns în această situație, dar, pe de altă parte, o iubește suficient pe Raluca încât să o lase liberă, să își croiască drumul ei în viață, să nu o împiedice să fie așa cum este ea. Ei, oricum, de ceva vreme, de mai bine de două luni, poate chiar trei, nu se mai înțelegeau ca înainte. Nu cred că este vina lui Pepe și nici a Ralucăi, pur și simplu ei nu mai simt că pot face casă împreună. Au decis să divorțeze, de fapt, pentru ca fetițele lor să fie cât mai puțin afectate de ceea ce se petrece între ei', a spus un apropiat de-al familiei.

Mai mult decât atât, cei doi au decis să divorțeze la notar pentru a simplifica totul, inclusiv în ceea ce privește lucrurile pe care le au de împărțit.

 'Pepe și Raluca, de fapt, nu s-au certat nicio secundă pe partaj. Fiecare și-a luat ce și-a dorit, ce poate dezvolta, ca afacere, în interesul fetițelor. Vor avea custodie comună, fetele vor crește cu amândoi. Ca să fiu sincer, până la urmă, cred eu, la cum se iubesc, după divorț vor deveni mai apropiați ca înainte. Oricum, nu exclud o împăcare', a mai spus un apropiat pentru sursa citată.

Cum a reacționat fratele lui Pepe, Giani Pascu, la vestea divorțului dintre cei doi

Giani Pascu, fratele cel mare al lui Pepe, a primit vestea cu regret, mai ales că nu știa de problemele din familia rudei sale și a ținut să spună că Raluca va fi mereu parte din viața lor.

„Am primit cu regret această decizie. Nu mă așteptam, o iubesc foarte mult pe Raluca, este parte din familia noastră. Îmi pare rău ca divortează doi vecini, dar păi fratele meu, dar nu mă pot baga. Îmi pare rău că s-au despărțit, tuturor ne pare. 

Când au început problemele între Pepe și Raluca și ce a dus la divorț: "De mai bine de două-trei luni..."Când au început problemele între Pepe și Raluca și ce a dus la divorț: "De mai bine de două-trei luni..."

Cum nimeni nu se bagă în familia mea, între mine și soția mea, așa dorește și Pepe, așa am procedat și eu. Ei nu doresc să facă tam tam din toată situația. Tuturor ne este greu, când ne-au spus am acceptat decizia ca atare, am pus capul în pământ și nu am comentat nimic.

Citește și:

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației

Bianca Drăgușanu renunță până și la tatuajul care-i amintește de Alex Bodi! „Face parte din greșelile tinereții!

Citește și: Viviana Sposub i-a spus „Te iubesc lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: „O dată pe săptămână cu tati și în rest…

Când deciziile sunt luate nu ai cum să mai intervii. Repet, ne-a surprins decizia, este vorba de doi copilași aici, totuși, sunt deciziile lor, așa au considerat că este mai bine. Datoria fratele mai mare este să-și protejeze fratele mai mic, asta fac și eu’, a declarat Giani Pascu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter