Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: "O dată pe săptămână cu tati și în rest..."

Publicat pe

Andreea Bălan a vorbit pentru prima dată despre cum este viața ei după despărțirea de George Burcea. Artista s-a deschis și a vorbit, în primul rând, despre ce presupune rolul de mamă singură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și George Burcea trec printr-un divorț dureros, la mijloc fiind prinse și cele două fetițe ale lor: Ella și Clara. Invitată la Acces Direct, Andreea Bălan a subliniat cât de mult își iubește fetițele, care sunt cele mai importante pentru ea. Totuși, a recunoscut cât de greu îi este în rolul de mamă singură.

Separarea de George Burcea nu a fost deloc simplă, dat fiind că acum Andreea Bălan resimte și mai mult îndatoririle de părinte.

Citește și: Reacția a acidă a lui Virgil Ianțu, după ce a fost acuzat că a primit bani să spună că are coronavirus:'Oamenii mor, zilnic'

Vedeta susține că George Burcea le-ar vizita destul de rar pe cele două fetițe, ea primind ajutor doar din partea mamei. 

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot!

Citește și: Florin Ristei a schimbat rolurile la X Factor:„Sunt foarte mândru de poziția pe care o ocup acum'. Cum se înțelege cu ceilalți jurați / EXCLUSIV

Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc', a declarat Andreea Bălan.

Citește și: Drama lui Lily Collins, actrița din serialul „Emily in Paris'. Tatăl său, celebrul Phil Collins, i-a marcat copilăria:„Viața mea a scăpat de sub control'

Andreea Bălan a mai susținut nu doar că mare parte din timp fetele stau cu ea, dar și că tatăl lor nu ar vrea să-și vadă fetițele chiar atât de des.

„O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește”, a mai precizat Andreea Bălan.

Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: "O dată pe săptămână cu tati și în rest..."Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: "O dată pe săptămână cu tati și în rest..."

George Burcea a spus de ce divorțează de Andreea Bălan

George Burcea a făcut unele dezvăluiri despre viața lui privată, informații pe care publicul larg le-a auzit în premieră. Întrebat de Viviana de ce s-a despărțit de soția lui, George Burcea i-a spus fără ocolișuri.

„S-au acumulat chestii în timp și nu le-am putut rezolva. Probabil și pe ea au deranjat-o foarte multe lucruri, și pe mine m-au deranjat foarte multe lucruri. Nu-mi place să vină cineva la mine și să-mi spună că ce face el, eu nu o să fac nici în 15-20 de ani. Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am acum sau încerc să am. Eu cred foarte mult în ceea ce fac. Nu am cerut niciodată ajutorul. Nu m-a luat nimeni pentru că am fost căsătorit cu ea. Știu că pot. Că am unul acasă care spune că e de c***t tot ce fac, după care ies în lume și îmi zic oameni de specialitate: «Bravo»! Păi ce faci, mă distrugi?’, a spus, printre altele, George Burcea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter