Florin Ristei a schimbat rolurile la X Factor: "Sunt foarte mândru de poziția pe care o ocup acum". Cum se înțelege cu ceilalți jurați / EXCLUSIV

Publicat pe

La 33 de ani să aduni 20 de ani de carieră, dar și de celebritate este un record căruia Florin Ristei i-a mai adăugat unul recent – este primul concurent „X Factor (Antena 1) care a devenit jurat. De aceea am fost curioși să aflăm care a fost parcursul său până în acest punct și cum se descurcă în noua postură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin, pentru tine toamna a debutat în forță,  odată  cu  noua  ediție „X Factor. Care sunt primele impresii privind această experiență?

A fost una dintre dorințele mele, încă de acum 7 ani, când am câștigat, să ajung în juriul „X Factor. E un pas important pentru mine, în carieră,  și sunt foarte mândru de poziția pe care o ocup acum.

Ești primul câștigător al unui show de talente care schimbă rolurile… Anul acesta te afli la masa juriului. Faptul că ai fost concurent te-a făcut să fii mai blând sau dimpotrivă?

Oh, nu! (râde) Nu pot fi blând, pentru că sunt o fire critică și perfecționistă. Sper ca asta să nu-i afecteze pe concurenți, ci, din contră, să îi ambiționeze și să vină și mai pregătiți.

Florin Ristei a schimbat rolurile la X Factor: "Sunt foarte mândru de poziția pe care o ocup acum". Cum se înțelege cu ceilalți jurați / EXCLUSIVFlorin Ristei a schimbat rolurile la X Factor: "Sunt foarte mândru de poziția pe care o ocup acum". Cum se înțelege cu ceilalți jurați / EXCLUSIV

Ce înseamnă pentru tine să-i ai colegi de jurizare pe Loredana, Delia și Ștefan? Care este relația  dintre voi, și mă refer aici la ceea ce nu se vede pe sticlă.

Cu Delia mă cunosc de multă vreme, mi-a fost și mentor, și am o relație foarte bună. Cu Ștefan Bănică tocmai am avut o colaborare muzicală online, în timpul stării de urgență, și ne-am înțeles foarte bine, avem energii compatibile, iar Loredana a fost o surpriză pentru mine. Plăcută! Nu ne cunoșteam foarte bine înainte de a ne așeza la masa juriului, însă este o prezență senzațională, care a știut să nu  mă facă să mă simt ușor outsider.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram, PR

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter