Cum arată Sharon Stone fără strop de machiaj. Actrița s-a afișat 100% naturală și se simte mai bine acum, la 62 de ani, decât în tinerețe

Publicat pe

Sharon Stone a fost întotdeauna o femeie asumată, sigură pe ea, care nu s-a ferit să-și dezvăluie frumusețea naturală. Nici la 62 de ani diva nu se dezice de atributele care au făcut-o cunoscută. Sharon Stone a postat mai multe fotografii în care apare fără strop de machiaj!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sharon Stone arată bine, chiar dacă anii au trecut peste bomba sexy din Basic Instinct! Semnele timpului au început să lase amprenta pe chipul actriței, însă a învățat să accepte îmbătrânirea ca proces natural.

Sharon Stone are un spirit tânăr și reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Actrița arată foarte bine și nu se sfiește să o arate ori de câte ori are ocazia. Diva nu-și ascunde mereu chipul în spatele produselor de make-up profesioniste, ci a avut curajul să posteze în repetate rânduri fotografii cu ea nemachiată.

Citește și: Drama lui Sharon Stone. A văzut moartea cu ochii de trei ori:„Am fost lovită de fulger, mi-am tăiat jugulara și am suferit un atac cerebral'

Sharon Stone se simte bine în pielea ei

Comentariile au fost pozitive, iar fanii i-au apreciat curajul și frumusețea naturală: Frumoasă, Imposibil să nu poți vedea strălucirea din ochii ei albaștri, Superbă și inteligentă, O femeie frumoasă, ultimul superstar de la Hollywood, Dragă Sharon Stone. Nimeni nu a fost niciodată mai frumos sau mai sexy ca tine în Basic Instinct. Mai târziu am văzut un interviu în care ai spus că îmbătrânești și plângi! Tot ce vreau să spun este că ești frumoasă! Atunci și acum!, au fost câteva dintre comentariile primite.

Citește și: Dieta pe care o ține Sharon Stone pentru a arăta impecabil la aproape 62 de ani.Mănâncă ciocolată, dar nu consumă alcool

Cu timpul, Sharon Stone a acceptat că îmbătrânește, iar într-un interviu acordat revistei Vogue e precizat că simte mai bine în pielea ei la 62 de ani, decât se simțea în urmă cu 20 de ani: 'Mi-a fost foarte greu să accept că trupul meu trece printr-o serie de transformări. A existat un moment în viața mea, în jurul vârstei de 40 de ani, când mă băgam în cadă cu o sticlă de vin, încuiam ușa și ziceam: nu ies de aici până nu învăț să îmi accept corpul așa cum e! Mă disperau ridurile, sânii care nu mai erau așa de fermi și mi se părea că am burtică', a spus Sharon Stone.

Actrița a învățat cât este de important să-și iubească trupul și să-și modeleze silueta astfel încât să iubească ceea ce vede în oglindă.

Citește și: La 61 de ani, Sharon Stone își caută dragostea pe un site de matrimoniale!De ce a fost actrița reclamată și i s-a interzis accesul

Cum se menține Sharon Stone în formă

Vedeta face mult sport:merge la sala de fitness, înoată, merge la masaj și la saună.'Acum îmi iubesc mult corpul. Îi sunt datoare trupului meu pentru că nimeni nu îmi mai spune ca în tinerețe: vezi că ai gambele prea groase, vezi că nu mai ai talie sau ai grijă că începi să faci gușă', a mai declarat Sharon Stone.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma:„Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat'/ EXCLUSIV

Cum arată Sharon Stone fără strop de machiaj. Actrița s-a afișat 100% naturală și se simte mai bine acum, la 62 de ani, decât în tinerețeCum arată Sharon Stone fără strop de machiaj. Actrița s-a afișat 100% naturală și se simte mai bine acum, la 62 de ani, decât în tinerețe

Sharon Stone a adoptat obiceiuri sănătoase în materie de alimentație, astfel încât să-și mențină silueta.

Ea menționat că adoră ceaiul și ciocolata neagră, însă nu consumă deloc alcool.

Citește și: Anisia Gafton, dezvăluiri din Ferma!Mihaela Rădulescu îl plăcea pe Andrei Stoica, dar…

„Îmi place mâncarea curată, pregătită cât mai simplu posibil. Mănânc peşte şi brânză. Îmi plac fripturile şi îmi priesc pentru că am un nivel foarte scăzut al colesterolului şi presiunea sângelui scăzută. Această dietă nu este bună pentru fiecare, trebuie să consulţi medicul, a mai menționat actrița.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter