Raluca Pastramă, primele imagini după despărțirea de Pepe. La cine au rămas fetele

Publicat pe

Vestea că Raluca Pastramă și Pepe divorțează a luat prin surprindere pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât nimic nu părea să prevestească deznodământul. Mai mult, fotografiile din social media ne arată o familie fericită, chiar dacă din fotografii lipsește tatăl…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă și Pepe nu mai formează un cuplu de două săptămâni, iar neașteptata veste a fost dată chiar de artist, pe contul său de YouTube, unde a anunțat despărțirea de cea care i-a fost alături timp de 8 ani și care i-a dăruit două fiice superbe, Rosa și Maria.

„Vom divorța în curând, e o decizie asumată”

După spusele artistului, el și Raluca ar fi încercat să-ți rezolve problemele de cuplu, însă nu a mers, așadar soția lui a decis să pună capăt căsniciei, în pofida faptului că Pepe nu consideră că ar fi motive majore de divorț.

„Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni”, a mărturisit Pepe.

Citește și: Daniel Buzdugan s-a îndrăgostit la prima vedere și acum are o căsnicie de 17 ani. Cine e soția lui și unde s-au cunoscut / EXCLUSIV

Ulterior, artistul a recunoscut că, în ciuda faptului că se despart, acum nu mai există tensiuni între ei, că se înțeleg bine și că singura lor dorință este să-și crească împreună fiicele.

„Eu cu Raluca comunicăm foarte bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță și dorm și cu mine și cu Raluca. Raluca îi aduce la mine acasă, eu mă duc și-i iau de la grădiniță și tot așa. Nu ne vom certa niciodată, știm exact ce am decis', a mai spus Pepe.

Raluca Pastramă, primele imagini după despărțirea de Pepe. La cine au rămas feteleRaluca Pastramă, primele imagini după despărțirea de Pepe. La cine au rămas fetele

Raluca Pastramă a petrecut doar cu fetele ei de Halloween

Chiar dacă ultimele fotografii din social media în care Pepe apare alături de Raluca sunt din 3 septembrie, când au mers împreună la un eveniment și păreau mai fericiți ca niciodată, lipsa artistului din fotografiile ulterioare nu a ridicat semne de întrebare până acum. Deși despărțirea lor se produsese deja de ceva vreme, Raluca Pastramă a reușit să ascundă momentele dificile prin care trece.

Mai mult, de Halloween, soția artistului a postat două fotografii în care apare alături de Rosa și de Maria, la petrecerea tematică de la grădinița lor, iar zâmbetul larg de pe chipul său nu lasă să se întrevadă nimic, chiar dacă Pepe nu este alături de ele, așa cum se întâmpla în trecut.

Citește și: Horațiu Mălăele: „Nu am prea crezut că există COVID, până când m-a izbit!”. Cum se simte actorul acum

Raluca nu și-a mai dorit al treilea copil

Cu siguranță problemele lor de cuplu nu sunt de ieri, de azi, însă Raluca nu a lăsat niciodată să se întrevadă acest lucru. Când am contactat-o să o întrebăm despre un al treilea copil, în luna iulie, soția lui Pepe a mărturisit: „Nu mai am răbadare s-o iau de la capăt. A fost destul de greu… Ne este mai bine așa!”. Apariția unui nou membru în sânul familiei nu avea însă nicio legătură cu desfășurarea ulterioară a evenimentelor, care, din păcate, a fost rapidă și neașteptată…

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter