Ce avere au de împărțit Raluca și Pepe la divorț. Dețin afaceri de peste 450.000 de euro!

Publicat pe

Raluca și Pepe, în cei 8 ani de căsnicie, au adunat o avere considerabilă, care, acum, urmează să se împartă între cei doi viitori foști soți. Este vorba despre afaceri de peste 450.000 de euro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca și Pepe și-au spus adio după 8 ani de căsnicie, iar în acest moment lucrurile nu par să aibă cale de întoarcere. Anunțul a fost făcut chiar de către artist, prin intermediul unui video postat pe YouTube, în care le povestește fanilor săi despre iminența divorțului.

Cei doi soți vor divorța în mod amiabil la notar, unde, în afară de custodia celor două fiice ale lor, vor avea de împărțit și o avere considerabilă. Deși Pepe câștigă considerabil din muzică, artistul a avut grijă să îi ocupe timpul și soției sale, îndeplinindu-i visul de a avea o grădiniță, afacere în care a investit foarte mulți bani, dar și un salon de frumusețe.

Pepe a investit aproape o jumătate de milion de euro în grădinița pe care a deschis-o împreună cu Raluca

Raluca și-a dorit dintotdeauna o grădiniță, iar Pepe a ajutat-o să-și pună planurile în aplicare, artistul investind 450.000 de euro în afacere. Bruneta și-a văzut visul cu ochii, iar grădinița a primit numele celor două fiice ale cuplului, Rosa și Maria. În timp ce soțul ei a venit cu investiția, Raluca s-a ocupat de partea administrativă, începând cu amenajările și încheind cu alegerea angajaților.

Ce avere au de împărțit Raluca și Pepe la divorț. Dețin afaceri de peste 450.000 de euro!Ce avere au de împărțit Raluca și Pepe la divorț. Dețin afaceri de peste 450.000 de euro!

'M-am ocupat de absolut tot. De amenjare, de angajați, de absolut tot ce s-a făcut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a făcut în grădinița noastră, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăța inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii', povestea Raluca, în urmă cu ceva vreme.

Au și un salon de frumusețe

O altă investiție de anvergură – 100.000 de euro – a fost un salon de frumusețe, de care se ocupa tot Raluca, soția lui Pepe fiind foarte pricepută la machiaje. În scurt timp, afacerea a început să meargă, mai ales că pe la salonul celor doi veneau o mulțime de vedete.

Din păcate, la începutul pandemiei, cei doi au fost nevoiți să închidă afacerea, deoarece au preferat să nu-și pună clienții și angajații în pericol.

'Vă anunţăm cu părere de rău, că dată fiind situaţia actuală, salonul se va închide pe o perioadă nedeterminată, care sperăm să fie cât mai scurtă. Noi zicem că doar astfel putem preveni nişte probleme ce ar putea escalada în condiţiile în care, indiferent de cât de precauţi am fi lucrurile se pot întâmpla. Vom rămâne alături de voi online şi sperăm să ne revedem cu bine!', anunța Pepe la vremea respectivă.

Pepe s-a căsătorit cu Raluca în 2012, la doi ani de divorțul de Oana Zăvoranu. La vremea respectivă, soția artistului avea 21 de ani. Nunta lor a fost una de poveste, cu nu mai puțin de 300 de invitați, iar nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță.

Citește și: Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației”

Citește și: Raluca Pastramă, primele imagini după despărțirea de Pepe. La cine au rămas fetele

Citește și: Daniel Buzdugan s-a îndrăgostit la prima vedere și acum are o căsnicie de 17 ani. Cine e soția lui și unde s-au cunoscut / EXCLUSIV

Citește și: Irinel Columbeanu dezvăluie de ce i-a ars vila din Izvorani. Bunuri de mare valoare, neasigurate, s-au făcut scrum în incendiu!

Citește și: George Burcea s-a schimbat complet după divorț. Ce spune despre relația cu cele două fiice pe care le are cu Andreea Bălan: 'Așa trebuia să se întâmple'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter