Alexandru Arșinel, despre Dan Bittman, după declarațiile controversate despre COVID: "Cred că i-a ajuns cuțitul la os"

Publicat pe

Alexandru Arșinel se numără printre vedetele care au reacționat după scandalul iscat de recentele comentarii ale lui Dan Bittman privind COVID-19. Iată ce a declarat actorul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La 81 de ani, bolnav de diabet, cu un transplant de rinichi la activ și aflat în recuperare în urma unei operații recente de cataractă, Alexandru Arșinel trăiește momente dificile, în contextul pandemiei de coronavirus, cu atât mai mult cu cât se află în grupa de risc, atât din cauza vârstei, cât și din cauza afecțiunilor de care suferă.

Cu toate acestea, actorul îi sare în apărare lui Dan Bittman după ce acesta, recent, a făcut niște declarații privind „minciuna COVID-19” care au aruncat în aer mediul online, artistul fiind extrem de criticat.

Citește și: Daniel Buzdugan s-a îndrăgostit la prima vedere și acum are o căsnicie de 17 ani. Cine e soția lui și unde s-au cunoscut / EXCLUSIV

„Nu mai pot răbda și ies pe post”

Întrebat ce părere are despre comentariul lui Bittman, fostul director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase a încercat să-i găsească o scuză artistului pentru declarațiile controversate.

„De recuperat, ne recuperăm, dar stăm cu aceeași grijă, că te poate apuca din altă parte, și anume acest virus care circulă. Ne operăm de o mie de lucruri, dar suntem cu gândul la această pandemie care ne poate lovi, deci liniște nu avem. Tuturor ne este teamă. Îmi pare rău că n-a ieșit, dar n-am avut, deci n-am o veste din asta bombă. Nu avem nevoie de așa ceva.

M-a surprins, probabil i-a ajuns cuțitul la os, altfel nu-l veneam pe Bittman să intervină în astfel de situație. Probabil pentru că pentru artiști, dar nu doar pentru ei, această perioadă este mai grea. Nu mai pot răbda și ies pe post (n.r. artiștii)', a declarat actorul pentru Fanatik.

Alexandru Arșinel, despre Dan Bittman, după declarațiile controversate despre COVID: "Cred că i-a ajuns cuțitul la os"Alexandru Arșinel, despre Dan Bittman, după declarațiile controversate despre COVID: "Cred că i-a ajuns cuțitul la os"

Nu sunt genul de idiot care să spun că nu există

Recent, Dan Bittman a făcut o serie de declarații controversate privind noul coronavirus și măsurile restrictive impuse în pandemie.

„Nu e de ajuns minciuna COVID, acum trebuie să suport şi alertele astea penibile şi mincinoase de pe telefon. Când ieşim, băieţi şi fete?!, a fpst comentariul care l-a transformat pe artist în „inamicul public numărul 1”.

De atunci a urmat o altă serie de declarații, care au stârnit o serie de controverse în spațiul public:

„Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii’, a spus Dan Bittman la Gândul Live.

Ulterior, însă, artistul pare că a revenit la sentimente mai bune, anunțând că, de fapt, crede în existența coronavirusului.

„M-am trezit zilele trecute că sunt liderul unei organizații pe care chiar nu o cunoșteam până alaltăieri. Vreau să spun de la bun început, cred în acest virus. Chiar astăzi m-a sunat un prieten din Timișoara, medic, are COVID. Mi-a povestit exact ce s-a întâmplat cu domnia sa, deci eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest pericol” a spus Dan Bittman la un post de televiziune.

Citește și: Horațiu Mălăele: „Nu am prea crezut că există COVID, până când m-a izbit!”. Cum se simte actorul acum

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter