Elvira Deatcu are coronavirus. Actrița din VLAD a anunțat că toată familia a contractat virusul: ”Șocul a fost destul de mare”

Publicat pe

Numărul cazurilor de COVID-19 este într-o continuă creștere în România. Din păcate, Elvira Deatcu a contractat noul coronavirus, dar și toți membrii familiei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița din serialul VLAD a vrut să se afle de la ea că este infectată cu COVID-19. Elvira Deatcu a anunțat că are coronavirus, însă starea ei de sănătate este una bună. Vedeta a declarat că toți membrii familiei sale, soțul și cei doi băieți, au fost testați pozitiv cu COVID-19. Elvira Deatcu s-a testat după ce a rămas fără gust și fără miros brusc. Actrița din VLAD a mărturisit că se aștepta ca testul să iasă pozitiv, însă chiar și așa șocul a fost unul destul de mare.

„Ca să rămânem în «cordialitate cu adevărul», așa cum frumos a spus-o un minunat preot, aș vrea să aflați de la mine, și nu pe alte căi, că vineri, rămânând brusc fără gust și miros, am făcut testul PCR și ieri seară am aflat că testul COVID a ieșit pozitiv pentru toți patru membri ai familiei mele. Deși mă așteptam, șocul a fost destul de mare! Din fericire, avem o stare bună toți, am făcut evaluarea care se cere într-o astfel de situație și totul este în regulă. Suntem în izolare, firește, și… optimiști că vom trece cu bine peste încercarea asta. Aveți grijă de voi, de copii, părinți și de bunici. Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate și fiecare dintre noi învață în perioada aceasta o lecție nouă despre bunătate, generozitate, fragilitate… Vă doresc sănătate', a spus Elvira Deatcu în exclusivitate pentru protv.ro.

Elvira Deatcu are coronavirus. Actrița din VLAD a anunțat că toată familia a contractat virusul: 'Șocul a fost destul de mare'Elvira Deatcu are coronavirus. Actrița din VLAD a anunțat că toată familia a contractat virusul: 'Șocul a fost destul de mare'

Elvira Deatcu s-a izolat la domiciliu, după ce a aflat că are coronavirus

Actrița din VLAD s-a izolat la domiciliu împreună cu soțul și cei doi copii. Din fericire, Elvira Deatcu are o formă ușoară de coronavirus și așteaptă să treacă mai repede această perioadă. Vedeta sfătuiește pe toată lumea să respecte regulile de distanțare socială și să se protejeze cât de mult se poate.

Până ieri, 4 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 267.088 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.651 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Citește și: Anca Țurcașiu și-a schimbat viața radical, la 4 luni după divorț. A lăsat trecutul în urmă și se relansează în showbiz

Citește și: Viorel Cataramă a recunoscut că are mai multe operații estetice! Este chiar pacientul soției sale, Adina Alberts

Citește și: Alexandra Velniciuc iubește de aproape 20 de ani același bărbat! Cine i-a pus actriței inima pe jar: „Nu suntem căsătoriți, dar…'

Citește și: Când au început problemele între Pepe și Raluca și ce a dus la divorț: „De mai bine de două-trei luni…'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter