Viorel Cataramă a recunoscut că are mai multe operații estetice! Este chiar pacientul soției sale, Adina Alberts

Publicat pe

Viorel Cataramă a mărturisit recent că a apelat la chirurgia estetică pentru a-și păstra tinerețea și că nu are niciun regret în această privință. Mai mult, omul de afaceri a recunoscut, cu umorul caracteristic, că regretă că nu și-a pus chiar și un piercing.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Viorel Cataramă arată, la 65 de ani, mai bine ca niciodată, și asta nu doar datorită faptului că, acum câțiva ani, a slăbit 15 kilograme în doar 3 luni, revenind la formele din tinerețe. Omul de afaceri nu a ezitat să apeleze la ajutorul medicului estetician pentru a stopa urmele îmbătrânirii.

„Operațiile estetice prelungesc viața”

Invitat la emisiunea lui Denise Rifai, soțul Adinei alberts nu a ezitat să răspundă în momentul în care a fost întrebat dacă are operații estetice.

'Am mai multe. Și am intrat în cabinet cu mult înainte de a o cunoaște pe soția mea. Prin urmare, în momentul în care am cunoscut-o, am intrat de a doua zi sau cât de repede am putut. Atâta timp cât există posibilități ca să îți prelungești viața, să beneficiezi de descoperirile științei și tehnicii, de ce să nu o faci? Prin urmare, tot ce este posibil, nu văd de ce nu. Eu regret un singur lucru: că nu am ani mai puțini ca să-mi pun și eu un cercel în ureche (…) Operațiile estetice prelungesc viața pentru că îți dau un psihic corespunzător, lungimea vieții depinde și de psihic', a spus Viorel Cataramă în emisiunea '40 de întrebări, de la Kanal D.

Viorel Cataramă a recunoscut că are mai multe operații estetice! Este chiar pacientul soției sale, Adina AlbertsViorel Cataramă a recunoscut că are mai multe operații estetice! Este chiar pacientul soției sale, Adina Alberts

„Nu a fost nevoie să îl conving eu”

Adina Alberts și Viorel Cataramă formează un cuplu de 7 ani și au o fetiță superbă, în vârstă de 5 ani. Chiar dacă între ei este o diferență de 14 ani, aceasta este insesizabilă, deoarece omul de afaceri a avut grijă să-și șteargă de pe chip urmele trecerii timpului, evident prin intermediul chirurgiei estetice. De altfel, îi este pacient chiar soției sale, care a mărturisit că nu a fost cazul să-și convingă partenerul de viață de utilitatea acestor intervenții.

'Nu a fost nevoie să îl conving eu. Este un tip 'open minded'. Cunoştea acest procedeu înainte de a mă întâlni pe mine. Este adevărat că acum îmi este pacient şi eu sunt cea care are grijă de felul în care arată. Trebuie să recunoaşteţi că este departe de a fi vreun Mickey Rourke sau Sylvester Stallone. Totul la el este calculat şi executat cu simţul măsurii', spunea Adina Alberts într-un interviu.

Citește și: Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației”

Citește și: Raluca Pastramă, primele imagini după despărțirea de Pepe. La cine au rămas fetele

Citește și: Alexandra Ungureanu a fost cerută în căsătorie de două ori. De ce nu a ajuns la altar: „Nu o să aleg măritișul ca pe un compromis”/ EXCLUSIV

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle își avertizează fiica: „Aș putea muri mâine!”

Citește și: Viața lui Jack Nicholson, scenariu de film! A crescut fără tată și abia după 4 decenii a aflat că sora lui îi era, de fapt, mamă…

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter